قائم مقام وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی میگوید با وجود آنكه میزان بیكاری در كشور رقم كوچكی است، اما بیشترین بیكاری در میان فارغالتحصیلان خصوصا زنان است و 20 درصد فارغالتحصیلان دانشگاهی قادر به پیدا كردن شغل مناسب خود نیستند.
به گزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ قائم مقام وزارت تعاون،ابوالحسن فیروزآبادی، اظهار كرد: دلیل این مساله عدم توجه به آموزشهای مهارتی است و ضعف در مهارت آموزی علت بیكاری بخش اعظمی از فارغالتحصیلان است به همین دلیل آموزشهای مهارتی را باید از كودكی وارد نظام آموزش رسمی كنیم و دانشگاهها، شركتها و بنگاهها آموزشهای مهارتی ضمن خدمت را ارائه دهند.
وی افزود: با وجود بودجههایی كه دولت اختصاص میدهد شاهد رونق لازم در اموزشهای مهارتی نیستیم، ولی امیدواریم با تصمیماتی كه در ماههای اخیر در این زمینه گرفته شده همه اقشار جامعه وارد نظام آموزش مهارتی شوند.
قائم مقام وزیر كار كه در مراسم رونمایی از طرح "ایران مهارت" در محل وزارت كار سخن میگفت، از فعالیت 600 مركز فنی و حرفهای در كشور خبر داد و افزود: در حال حاضر در حوزه آموزشهای رسمی و حوزه آموزشهای غیررسمی كه سازمان فنی و حرفهای و مراكز خصوصی فنی و حرفهای برعهده دارند بین 5500 میلیارد تومان تا 6000 میلیارد تومان در سال برای آموزش مهارت آموزی هزینه میشود كه مبلغ كمی نیست.
به گفته وی، با توجه به تحولات بازار كار و اجتماع نوآوری در مهارت آموزی امری ضروری است.
انتهای پیام/