مجید توكلی در برنامه رادیویی «سینماچی» رادیو جوان گفت: قصه فیلم «عروسی مردم» در عروسیهای مختلف میگذرد و همه افراد میتوانند با آن ارتباط برقرار كنند.
مجید توكلی، كارگردان فیلم سینمایی «عروسی مردم» در گفت و گوی تلفنی با برنامه «سینماچی» رادیو جوان درباره قصه این فیلم و وقفه 3 ساله اكران آن گفت: همیشه رفتن به عروسی و دیدن فیلم آن خوشزه است، مگر اینكه ازدواج پایان تلخی داشته باشد. قصه «عروسی مردم» در عروسیهای مختلف میگذرد و موضوع فیلم تاریخ مصرف ندارد. در هر زمان و مكانی كه این فیلم اكران شود، همه افراد با آن ارتباط برقرار میكنند.
توكلی در پاسخ به این سوال كه اكران زود هنگام فیلم بعد از تولید حس خوبی را به خالقان اثر منتقل میكند؟ توضیح داد: بله، همه به دنبال اكران زود هنگام فیلم سینماییشان هستند. حتی سرمایهگذار راحتتر وارد سینما میشود و بخش خصوصی قوت میگیرد. البته اكران زود هنگام فیلم به آرزوی دست نیافتنی خیلی فیلمسازان تبدیل شده است. چون مانند هر صنفی كسانی كه شرایط یا وابستگی بهتر دارند، امكان اكران سریع فیلم را دارند.
كارگردان فیلم سینمایی «عروسی مردم» با بیان اینكه سینمادار در كشور ما تعیین كننده اكران فیلم سینمایی است، افزود: او تصمیم میگیرد كه چه فیلم اكران و چه فیلمی اكران نشود.
به گفته وی، فیلمسازی در سینمای ایران علاوهبر ماجرای سرمایهگذاری و تامین مالی، دستخوش وضعیت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... است. شرایط مختلف دست به دست هم میدهند، تا ما بتوانیم كار كنیم یا نكنیم. بعضی از فیلمسازان هر سال فیلم میسازند و بعضی از همكاران دو سال سه سال یكبار به طرف فیلمسازی میروند.
توكلی درباره اكران فیلم سینمایی «متولد 65» گفت: من باید برای فیلم «متولد 65» به قصه جذاب میرسیدم، كه منجر به جذب سرمایه شود. این پروسه حدود 3 تا 4 سال طول كشید. وگرنه هر كسی دوست دارد در شرایط عادی هر 1 سال یا 2 سال یكبار فیلم بسازد.
كارگردان فیلم سینمایی «متولد 65» با بیان اینكه این فیلم درباره دختر و پسری بود، كه به خانههای مردم میرفتند و تصمیم میگیرند یك روز ادای زن و شوهرهای پولدار را در بیاورند، گفت: این سوژه دستمایه پرداختن به سوژههای اجتماعی و اقتصادی شد. فاصله طبقاتی و كمرنگ شدن طبقه متوسط منجر شد كه به ایده داستان «متولد 65» برسم.
وی در پایان ادامه داد: در فیلم سینمایی «عروسی مردم» به این نتیجه رسیدم كه بجز مسئله اقتصادی شرایط اجتماعی كه زمینه تفریحات جوانان را فراهم كند، مهیا نیست. در كشور ما بعد از ساعت 11 شب مكانی باز نیست و در شهر زیست شبانه نداریم. بجز شهرهای شمالی كه به دلیل توریستی بودن بعضی از مكانهای مرتبط با خوراك باز است، در شهرهای دیگر زیست شبانه نیست و در شورای شهر مخالفان و موافقان زیادی هم داشته است.