همهی ما میدانیم كه اگر كاری در كشور شكل میگیرد باید از نظر اقتصادی هم پاسخگو باشد، زیرا اقتصاد باعث پایداری یك حرفه میشود.
هم اكنون نیمی از مشاركتهای اقتصادی برعهدهی زنان است و استفاده از همهی ظرفیتهای جامعه میتواند بخشهای اجتماعی را رشد و توسعه دهد. امروزه اگرچه همكاری زنان كشورمان در مشاركتهای اقتصادی افزایش پیدا كردهاست، هنوز به هدف مطلوب نرسیدهایم.
وی با بیان اینكه میزان تحصیلات عالی زنان نتوانست نرخ مشاركت اقتصادی زنان را بالا ببرد، افزود: این موضوع تا اندازهی زیادی به میزان به كار گرفتن و سمت مدیریتی آنها در بخش دولتی برمی گردد. بخش دیگر آن به لزوم وجود سرمایه برای فعالیت در بخش خصوصی برمیگردد.
این عضو هیئت رئیسهی اتاق بازرگانی اظهار كرد: در اینجا باید بدانیم كه افزایش فعالیت زنان در اقتصاد میتواند به توسعهی اقتصادی جامعه كمك كند. امروزه تنها راه رشد اقتصاد ما تحصیلات نیست، ما میتوانیم با تكیه بر تواناییهایمان به توسعهی درآمدزایی كشورمان كمك كنیم.
محمد محب خدایی، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، در بخش دیگری از این همایش گفت: ما باید قبول كنیم كه امروزه دنیا، دنیای مدیریت سایه است و این مدیریت سایه همواره برعهدهی زنان است. امروزه 80درصد كاركنان معاونت گردشگری، خانمها هستند و در اصل مدیریت گردشگری برعهدهی خانمهاست.
وی افزود: ما اگر از ظرفیتهای كشورمان در بخشهای گوناگون صحبت میكنیم مهمترین پارامتر این است كه این ظرفیتها با استعداد و هنر روح بگیرند، چون خانمها بهتر میتوانند این كار را انجام دهند.
محب خدایی ادامه داد: حوزهی گردشگری ما به خصوص گردشگری تفریحی، خانواده محور است كه در گردشگری ما میتواند جذابیت ایجاد كند و در بحث ایجاد اشتغال نیز امید است كه شاهد فعالیت چشمگیر بخش خصوصی باشیم.