مركز انگلیسی «پیدبلیوسی» جدیدترین گزارش خود برپایه نظرسنجی از مدیران عامل را منتشر كرد. در این گزارش نظر مدیران درخصوص موضوعات مختلف نظیر مقاصد سرمایهگذاری، رشد اقتصادی، تهدیدات جامعه جهانی و... پرسیده شده است.
بهگزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ مركز انگلیسی «پیدبلیوسی» جدیدترین گزارش خود برپایه نظرسنجی از مدیران عامل را منتشر كرد. در این گزارش نظر مدیران درخصوص موضوعات مختلف نظیر مقاصد سرمایهگذاری، رشد اقتصادی، تهدیدات جامعه جهانی و... پرسیده شده است. كشورهایی كه امسال بهعنوان برترین مقاصد كسبوكار و سرمایهگذاری رتبهبندی شدهاند به ترتیب عبارتند از: آمریكا (با كسب 46 درصد آرا)، چین (33 درصد) و آلمان (20 درصد). بهعلاوه، تعداد مدیران عاملی كه بهبود را برای اقتصاد جهانی پیشبینی كردهاند، نسبت به گزارش سال گذشته دو برابر شده است.
مركز انگلیسی «پیدبلیوسی pwc» جدیدترین گزارش خود برپایه نظرسنجی از مدیران عامل منتشر كرد. در این گزارش نظر مدیران عامل درخصوص موضوعات مختلفی نظیر رشداقتصادی، مقاصد سرمایهگذاری، تهدیدات جامعه جهانی و... پرسیده شده است. در بخش مربوط به سرمایهگذاری، مدیران عامل، همچنان آمریكای شمالی – بهخصوص آمریكا – را بهعنوان اصلیترین بازار رشد برای 2018 برگزیدند.
در این رابطه 46 درصد از مدیران عامل مشاركتكننده در این نظرسنجی آمریكا را بهعنوان بهترین مكان رشد كسبوكار و سرمایهگذاری انتخاب كردهاند. این درحالی است كه در گزارش سال گذشته نیز آمریكا با كسب 43 درصد آرا در جایگاه نخست قرار داشت. مشابه سال گذشته، پس از آمریكا به ترتیب چین، آلمان و انگلیس در ردههای دوم تا چهارم بهترین كشورها برای پیشرفت و سرمایهگذاری انتخاب شدهاند. در رده پنجم اما هند جایگاه سال گذشته ژاپن را گرفته است. بهترین و بدترین تغییر نیز به ترتیب مربوط به دو كشور كانادا و مكزیك است. در گزارش سال گذشته كانادا با كسب 4 درصد آرا در رده انتهایی برترین مقاصد سرمایهگذاری قرار گرفته بود. در گزارش امسال اما این كشور با صعودی 6 پلهای در جایگاه نهم این رتبهبندی قرار گرفته است. بر اساس نتایج این نظرسنجی جایگاه مكزیك اما از رده هشتم به سیزدهم نزول كرده است. در این رابطه 15 كشوری كه در گزارش امسال بهعنوان برترین مقاصد پیشرفت كسبوكار و سرمایهگذاری رتبهبندی شدهاند به ترتیب عبارتند از: آمریكا (با كسب 46 درصد آرا)، چین (33 درصد)، آلمان (20 درصد)، بریتانیا (15 درصد)، هندوستان (9 درصد)، ژاپن (8 درصد)، فرانسه (7 درصد)، برزیل (7 درصد)، كانادا (6 درصد)، روسیه (5 درصد)، استرالیا (5 درصد)، هنگكنگ (5 درصد)، مكزیك (4 درصد)، كرهجنوبی (4 درصد)، و امارات (4 درصد).
بر اساس گزارش نظرسنجی از مدیران عامل «پیدبلیوسی»، بهرغم افزایش خوشبینی كوتاهمدت به اقتصاد جهان، اما نگرانی مدیران عامل در سراسر دنیا درخصوص اقتصاد و تهدیدهای اجتماعی كه كسبوكارهای آنها را تهدید میكند، تشدید شده است. برای اولین بار از سال 2012 بخش عمده مدیران عامل عقیده دارند اقتصاد جهانی بهبود خواهد یافت. در واقع تعداد مدیران عاملی كه بهبود را برای اقتصادی جهانی پیشبینی كردهاند نسبت به گزارش سال گذشته دو برابر شده است. در این رابطه 57 درصد از مدیران عامل مشاركتكننده در این نظرسنجی بهبود اقتصادی را برای سال آینده و تنها 5 درصد روند كاهشی را پیشبینی كردهاند. این درحالی است كه 36 درصد از مشاركتكنندگان معتقدند وضعیت اقتصاد جهانی بدون تغییر خواهد ماند. گرچه خوشبینی بیسابقه مدیران عامل در مناطق مختلف از آمریكا شمالی گرفته تا خاورمیانه مشاهده شده اما مناطق آمریكای لاتین، آمریكای شمالی و آسیا-پاسیفیك به ترتیب با آرای مثبت 65، 63 و 60 درصدی خوشبینترین تلقی میشوند.
انتهای پیام/