تهران امروز میزبان بزرگان صنعت فولاد ایران و جهان است تا در تعامل با یكدیگر وضعیت حال و چشمانداز این صنعت را بررسی كنند. آمارهای رسمی از بهبود شرایط تقاضا در بازار فولاد و افزایش تمایل فولادسازان به تولید بیشتر حكایت دارد.
به گزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛آمارهای رسمی از بهبود شرایط تقاضا در بازار فولاد و افزایش تمایل فولادسازان به تولید بیشتر حكایت دارد. بر این اساس، در هشتمین دوره همایش چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران كه با ابتكار «دنیایاقتصاد» برگزار میشود، علاوه بر تحلیل شرایط بازار داخلی و جهانی فولاد، وضعیت تامین مالی، عوامل موثر بر قیمت تمامشده، فرصتها و تهدیدهای خصوصیسازی و توسعه متوازن فولاد و سنگآهن تا افق 1404 نیز بررسی خواهد شد.
میزبانی تهران از داووس فولاد
سنت گرد هم آمدن بزرگان صنعت فولاد ایران و جهان 8 ساله میشود؛ همایشهای صنعتی و تجاری در جهان علاوه بر آنكه فرصتی را برای تبادل اطلاعات و معرفی دستاوردهای آن صنعت فراهم میكند، فضای مناسب برای فعالان صنعتی و كارشناسان و فعالان بازار بهوجود میآورد تا در گفتوگوی مستقیم و چهره به چهره با یكدیگر، تعامل سازنده داشته باشند. بیتردید این گفتوگوها كه در حاشیه هر همایشی اتفاق میافتد، یكی از مهمترین و حیاتیترین بخشهای همایش است.
در هشتمین همایش «چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران با نگاهی به بازار» كه به ابتكار گروه رسانهای «دنیایاقتصاد» امروز و فردا در تهران برگزار میشود، برای حداكثرسازی بهرهوری و استفاده مطلوب از فضای گفتوگو و تعامل، علاوه بر سخنرانیهای كلیدی و برگزاری كارگاههای آموزشی، فضایی برای نشستهای تجاری دوجانبه ایجاد شده تا دستاندركاران فرصتی برای استفاده از تجارب نخبگان داخلی و خارجی داشته باشند. در هشتمین همایش چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران، علاوه بر دعوت از كارشناسان و صاحبنظران داخلی، از بزرگان صنعت فولاد دنیا نیز دعوت بهعمل آمده تا با بررسیهای كارشناسانه علاوه بر شفافشدن شرایط فعلی صنعت فولاد ایران و جهان، زمینه رصد نقشه راه این صنعت منطبق با نیاز و ظرفیت كشور صورت گیرد. آخرین آمارها از تولید فولاد خام نشان میدهد از ابتدای سال 2017 تا اواخر سپتامبر در حدود 1267میلیون تن در جهان فولاد تولید شده است. مقایسه این مقدار با تولید 1204 میلیون تنی فولاد در 9 ماه ابتدای سال 2016 حكایت از رشد بیش از 5 درصدی آن دارد. عمده دلیل افزایش تولید جهانی فولاد در سال 2017، رشد فراتر از انتظار اقتصاد چین و در نتیجه افزایش تقاضا برای فولاد توسط این كشور بوده است. تولید فولاد این كشور با افزایش 7/ 5 درصدی از 604 میلیون تن در سال 2016 به 639 میلیون تن افزایش یافته است. بررسی تولید فولاد خام در مناطق مختلف نیز از افزایش تولید در اكثر مناطق دنیا خبر میدهد. منطقه CIS تنها منطقهای است كه با كاهش تولید فولاد مواجه بوده است. بر اساس آمار منتشر شده توسط انجمن جهانی فولاد، منطقه آسیا همانند گذشته بیشترین سهم از تولید فولاد جهانی را به خود اختصاص داده و در حدود 70 درصد تولید جهانی آن در این منطقه صورت گرفته است. تولید فولاد این منطقه از 827 میلیون تن در سال 2016 به 876 میلیون تن در سال 2017 افزایش یافته است. كشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز با افزایش تولید مواجه بودهاند. تولید 9 ماهه این منطقه نیز از 5/ 121 میلیون تن در سال 2016 به 5/ 126 میلیون تن در سال 2017 افزایش یافته است. تولید فولادخام آمریكایشمالی نیز با افزایش 3 میلیون تنی به 77 میلیون تن رسیده است. در ماه سپتامبر چین با تولید 8/ 71 میلیون تن بیشترین تولید را در بین كشورهای مختلف داشته است.
تهران امروز میزبان بزرگان صنعت فولاد ایران و جهان است تا در تعامل با یكدیگر وضعیت حال و چشمانداز این صنعت را بررسی كنند.
"منهای نفت" بررسی میكند.
انتهای پیام/