تورم ، گرانی و كاهش قدرت خرید ! این های واژ هایی هستند كه مردم میانه خوشی با آنها ندارند اما گام دولت یازدهم در تك نرخی كردن تورم 9 درصدارث شیرین این دولت بوده كه باید دید به دولت دوازدهم می رسد و می تواند كام ایرانیان رو شیرین نگه داره ؟
شاید یكی از مهمترین پاشنه آشیل دولت های پس از انقلاب اسلامی سر به فلك كشیدن نرخ سرسام آور تورم بود كه كام مردم در تامین مایحتاج زندگی رو حسابی تلخ می كرد . موج تورم های بالای 40 درصد در سال های قبل از 92 بالا بود و این نرخ فقط سیر صعودی داشت .
پس از انتخابات سال 92 و روی كارآمدن دولت حجت الاسلام روحانی ، مهمترین رویكرد تدبیر و امید بر پایه كاهش نرخ تورم نهادینه شد و با اجرای سیاست های پولی بانكی ، ساماندهی رشد نقدینگی در بازر سرمایه و حفظ ثبات ارز این نرخ سرسام آور در پایان سال 95 توانست پایین بیاید و به نرخ 9 درصد برسد .
پس از پایان عمر دولت یازدهم و پیروزی مجدد دكتر روحانی در كارزار انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دوباره تورم و موج گرانی برخی كالاها دهان به دهان چرخید و یك علامت سوال بزرگ در ذهن خیلی از كارشناسان و اهل اقتصاد پدیدآمد كه با روی كار آمدن دولت جدید و ترمیم تیم اقتصادی دولت كه مسئول مستقیم ثبات قیمت ها و كنترل تورم در جامعه هستند می توانند به روند نزولی تورم در سال های 92 تا 95 اهتمام بورزند یا دوباره ممكن است افسار گسیخته تورم دوباره پاره شود و تمام تلاش های گذشته بر باد رود ؟
این سوال نه تنها امروزه ذهن خیلی از كارشناسان رو درگیر كرده تا پی جوابی برای آن باشد بلكه شهروندان هم این روزها برای یافتن پاسخی مناسب برای این ابهام هستند . از همین رو رادیو جوان هم برای یافتن پاسخی روشن همسو با مردم و كارشناسان شده و با برنامه منهای نفت به استقبال پاسخی مناسب در این رابطه رفته .
برنامه منهای نفت رو می تونید همه روزه در فواصل برنامه های رادیو جوان بشنوید .