در برنامه نبض سه شنبه هشتم تیر 95 سری می زنیم به مطب دكتر كورش جعفریان متخصص تغذیه و همراه با دكتر مداح و دكتر حامد پورآرام متخصص تغذیه نكاتی درباره تنظیم وزن برای سلامت و اثر رمضان در این مسئله را بررسی می كنیم.
پرهیز از پرخوری در ماه رمضان 4 تا 8 كیلو وزن را كاهش می دهد روزه داران با داشتن برنامه ریزی مناسب غذایی و پرهیز از پرخوری در زمان افطار و سحر می توانند بین 4 تا 8 كیلو از ورن خود را كاهش دهند. جوانان برنامه غذایی ایام روزه داری را به گونه ای انتخاب كنند كه میزان كالری و پروتئین توصیه شده روزانه را در دو وعده افطار و سحری دریافت نمایند و از خوردن غذاهای پُرحجم ، كم كالری و بسیار آبكی در افطار خودداری كنند و حتما برای صرف سحری از خواب برخیزند. نوجوانان باید سبزیجات تازه، میوه و مقدار كافی آب و نوشیدنی ها مثل چای كم رنگ، آب میوه را در فاصله افطار تا سحر مصرف كنند.مصرف مواد چرب و نمك توصیه نمی شود، مصرف مواد پر چرب هر چند انرژی بیشتری می دهد، اما باعث تشنگی بیشتری هم می شود علاوه بر این كربوهیدرات ها و مواد قندی نیز ایجاد تشنگی بیشتری می كند و مصرف آنها در وعده سحری توصیه نمی شود. مواد قندی به لحاظ اینكه زودتر از معده عبور می كند و زودتر هضم می شود زودتر هم ایجاد گرسنگی می كند و بهتر است مصرف این گونه مواد بیشتر در وعده افطار در حد مجاز استفاده شود .