نبض شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

اثر بیماری های ژنتیكی بر سلامت چشم و كم خونی فقر آهن در برنامه نبض یكشنبه چهارم اسفند درباره اثر بیماری های ژنتیكی بر سلامت چشم و كم خونی فقر آهن صحبت می شود

روش های درمانی نوینی در عرصه علوم چشم پزشكی در دنیا مطرح است كه بسیاری از آنها مانند دارودرمانی، سلول درمانی و اخیرا ژن درمانی درخصوص یك نوع بیماری خاص ژنتیكی به نتیجه رسیده.

1398/12/04
|
07:36
|

علت نابینایی در كشور ما از حالت جهان سوم كه بیشتر بیماری‌های عفونی است خارج شده و هر روز به آمار كشورهای صنعتی كه بیماری‌های چشمی‌شبكیه در بالغان است نزدیك تر می‌شود، ولی در حال حاضر ژنتیك و در راس آن بیماری‌های شبكیه ژنتیكی در اطفال بالاترین آمار مربوط به نابینایی است. علت عمده نابینایی اطفال و افرادی كه در مدارس نابینایی هستند، مربوط به مشكلات ژنتیكی است كه در راس آن‌ها بیماری‌های شبكیه قرار دارد كه عمدتا در اثر ازدواج های فامیلی به وجود می‌آیند. كم خونی و فقر آهن یكی از بیماری‌های شایع در خانم هاست كه می‌توان آن را با مصرف چند ماده غذایی درمان كرد.لبول‌های قرمز سالم، بخش اصلی هموگلوبین خون شما هستند كه اكسیژن را جذب می‌كنند و این بدان معنی است كه اگر تعداد گلبول‌های قرمز یا هموگلوبین كم باشد، سلول‌های بدن شما ممكن است به اندازه كافی اكسیژن برای عملكرد درست خود نداشته باشند، در نتیجه شما ممكن است احساس خستگی كنید. كم خونی انواع مختلفی دارد، اما شایع‌ترین علت آن كمبود آهن در بدن است، باید دانست كه مغز استخوان نیاز به آهن برای تولید هموگلوبین دارد و بدون آهن كافی در بدن، قادر به تولید هموگلوبین برای گلبول‌های قرمز نخواهد بود.
كم خونی فقر آهن در خانم‌ها بسیار شایع است و در زنان باردار می‌تواند عوارض جدی به دنبال داشته باشد، ما به شما چند درمان خانگی كم خونی و علائم این بیماری را معرفی می‌كنیم.
50 درصد خانم‌های باردار و نیمی از دختران و زنان 14 تا 43 سال از كمبود آهن رنج می برند و حدود یك‌سوم آنها مبتلا به كم‌خونی شدید هستند.

دسترسی سریع
نبض