مطالعات نشان میدهد سه نوع چای اصلی سیاه، الانگ و سبز شناخته شدهاند كه از میان آنها چای سیاه بیشترین نوع تجاری و چای سبز، پرخاصیتترین است.
چای دارای مقادیر كمی سدیم و مقدار زیادی پتاسیم است و از آنجا كه بیماران مبتلا به عارضه كلیوی بایستی از مصرف محدود پتاسیم برخوردار باشند، باید به این مساله توجه ویژهای داشته باشند، همچنین ممكن است انواع چای باعث تحریك بروز آسم در افراد حساس شود.گفتنی است چای سبز و سیاه هر دو از گیاه واحدی به دست میآیند ولی برای تهیه چای سبز، برگهای آن بخار داده میشود و سپس گرد و خشك میگردند ولی در طرز ساخت چای سیاه، برگها، خشك و تخمیر شده و در برخی موارد مواد شیمیایی نیز به آن افزوده میشود (یعنی فرایند بیشتری روی آن صورت میگیرد) و چای الانگ كه به رنگ قرمز یا زرد است با تخمیر نسبی این گیاه به دست میآید.چای سبز و سیاه هر دو دارای رنگدانههایی است كه اثر كاهش ابتلا به سرطان مختلف در آنها دیده میشود و زمانی كه چای با غلظت مناسب دم بكشد، تنها نیمی از كافئین یك فنجان قهوه را خواهد داشت.ه كار گماردن كارگران در مشاغلی كه متناسب با ظر فیتهای جسمی و روانی آنها باشد در معاینات ادواری – اختصاصی و ….: اثبات وجود یا عدم وجود اثرات احتمالی ناخوشایند كار بر سلامت فرد كه در آینده ممكن است منجر به ازكارافتادگی شاغل و ادعای خسارت توسط وی یا سازمان بیمه گر گردد. هدف :به منظور شناسایی و پیشگیری از بیماریهای حر فه ای است.