سیروز كبدی، یكی از بیماری های كبدی است كه عموما با مصرف بیش از حد الكل، برخی از داروها و .. بروز پیدا می كند
علائم سیروز كبدی در مراحل اولیه بسیار كم است و به تدریج به موازات آسیب دیدن هرچه بیشتر كبد، مشكلات نیز قابل توجه تر شده و بیشتر بروز پیدا می كند.
كبد در مرحله اولیه سیروز با وجود آسیب دیدن، همچنان عملكرد مناسب خودش را دارد اما هر چه بیماری پیشرفت كند، علائم آن نیز در نتیجه اختلال عملكرد این عضو نمودار می شود.سونوگرافی (التراسوند)، الاستوگرافی عبوری (آزمایشی مشابه سونوگرافی؛ كه گاهی اوقات فیبرو اسكن كبد نیز نامیده می شود)، سی.تی.اسكن یا ام.آر.آی. بر روی كبد انجام می شوند تا تصاویر جامعی از كبد به دست آید یا سفتی كبد به منظور تشخیص زخم بررسی شود.كی از مهمترین خطراتی كه بیماران مبتلا به سیروز را تهدید میكند، خونریزی گوارشی است كه اغلب به دلیل پاره شدن واریس مری اتفاق میافتد.
تقریبا تمام خونی كه از رودهها منشا میگیرند از طریق یك ورید یا سیاهرگ به كبد رفته، سپس از آنجا وارد ورید اجوف تحتانی و سپس قلب شده و در نهایت به سایر نقاط بدن منتقل میشود.
بر اساس برخی تحقیقات مشخص شده است كه بیش از 20 درصد جمعیت پایتخت دچار مشكل وزوز گوش هستند كه استرس، آلودگیهای صوتی، جنگ تحمیلی، مصرف برخی داروها و ابتلا به برخی بیماریها نیز میتواند سبب بروز این مشكل شود.