نبض شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

رگهای عنكبوتی و عوامل تشدید كننده روماتیسم در برنامه نبض سه شنبه پانزدهم مرداد درباره رگهای عنكبوتی و عوامل تشدید كننده روماتیسم صحبت شد

رگ‌های عنكبوتی گروهی از رگ‌های ظریفی هستند كه در نزدیكی سطح پوست قرار دارند و مانند تارهای عنكبوت یا شاخه‌های درخت هستند.

1398/05/19
|
12:27
|

این رگ‌ها معمولاً آبی یا قرمز هستند. با این كه این عارضه در هر قسمتی از بدن می‌تواند ایجاد شود، اما معمولاً بیشتر در پاها و در صورت دیده می‌شوند. رگ‌های عنكبوتی كوچك‌تر از رگ‌های واریسی هستند اما در برخی موارد در كنار یكدیگر دیده می‌شوند. رگ‌های واریسی، رگ‌های متورم و بیرون زده‌ای هستند كه خون در آن ها جمع شده است. ابتلا به رگ‌های واریسی و رگ‌های عنكبوتی به خصوص در افرادی كه بیش از 50 سا ل سن دارند بسیار شایع است. غالباً این رگ‌های غیرطبیعی علامتی ندارند اما در برخی موارد باعث تورم، ایجاد ضربان در پاها و بیقراری پاها می‌شوند. در برخی موارد، این رگ‌ها دردناك بوده و باعث به وجود آمدن زخم‌های واریسی یا لختگی شدن خون می‌شوند.
درمان رگ‌های عنكبوتی معمولاً بی‌خطر و اثربخش است.
پزشكان به تازگی پی برده اند كه درمان بیماری آرتریت در افراد چاق بسیار سخت تر از افراد لاغر است.افراد چاق مبتلا به بیماری آرتریت روماتوئید كمتر احتمال دارد كه در مراحل اولیه بیماری بهبود پیدا كنند و نیاز به درمان های بسیار سنگین تری به نسبت افراد لاغر دارند.
گفتنی است در این مطالعه كه بر روی نزدیك به 350 نفر بیمار صورت گرفت این نتیجه به دست آمد كه پس از 6 ماه درمان دارویی افراد لاغر به داروها و درمان، بسیار بیشتر از افراد چاق پاسخ نشان دادند.
افراد چاق مبتلا به بیماری آرتریت روماتوئید كمتر احتمال دارد كه در مراحل اولیه بیماری بهبود پیدا كنند و نیاز به درمان های بسیار سنگین تری به نسبت افراد لاغر دارند.
بررسی ها نشان می دهند همین طور میزان داروی مورد استفاده قرار گرفته برای درمان بیماری در افراد چاق در حدود 2 برابر افراد لاغر است كه سبب بروز عوارض جانبی شدیدتری در این افراد می شود.
بیماری آرتریت روماتوئید در حدود 1 از هر 100 نفر در جهان تحت تأثیر قرار می دهد و موجب درد، سفتی و پیشرفت تخریب مفاصل و بروز ناهنجاری و كاهش عملكرد فیزیكی و نیز كاهش كیفیت و امید به زندگی در افراد می شود.گفتنی است بروز این بیماری در میان زنان بسیار شایع تر از مردان است و در رده بیماری های خود ایمنی قرار می گیرد.

دسترسی سریع
نبض