زمانی كه مولكول های چربی در سلول های كبدی رسوب كنند، حالتی ایجاد می شود كه به آن كبد چرب گویند. وجود تا 5 درصد چربی در كبد طبیعی است اما بیشتر از آن، رسوب چربی می باشد.
كبد دومین عضو بزرگ در بدن انسان است و مسئول به اصطلاح رد كردن تمام مواد غذایی و نوشیدنی مصرف شده از صافی است و این بدان معناست كه كبد فاكتورهای مضر مواد غذایی را گرفته و آنها را به صورتی بدون ضرر وارد سیستم های دیگر بدن می كند.یماری كبد چرب در هر سنی دیده می شود، اما بیشترین شیوع آن بین 60- 40 سالگی است. این بیماری در زنان شایع تر است. از علائم كبد چرب در زنان خونریزیهای شدید عادت ماهیانه و ریزش موی شدید میباشد. اگرچه درمان اختصاصی برای كبد چرب وجود ندارد، ولی شما با كنترل بیماری های زمینه ای از قبیل كاهش وزن، چربی های خون، دیابت و یا قطع نمودن داروهای مسبب (قطعا با نظر پزشك معالج نه به طورخودسرانه) می توانید از پیشرفت این بیماری جلوگیری نمایید و در خیلی از موارد سیر معكوس را طی نمایید كه منجر به درمان این بیماری گردد.معمولا تركیب مكملهای معدنی برای كودكان و نوجوانان توصیه میشود.
مكملها كمك میكنند كودكان رشد جسمی و ذهنی بهتری داشته باشند و از طرفی از بروز عفونت در این گروه سنی جلوگیری میكند.مهمترین گروه سنی برای استفاده از مكملهای معدنی و ویتامین افراد سالمند هستند. معمولا جذب مواد غذایی در این گروه به سختی انجام میشود و بسته به بیماریهای شایع این گروه ویتامینهای مختلفی توصیه میشود. ویتامین D و كلسیم مهمترین مواردی هستند كه برای حفظ توده استخوانی و جلوگیری از پیشرفت پوكی استخوان و سرطان توصیه میشود.