سرطان مثانه یكی از شایع ترین سرطان های دستگاه ادراری است كه شیمی درمانی در این بیماری میتواند حدود 7 الی 15 درصد به زنده ماندن بیمار كمك كند.
سرطان مثانه شایع ترین سرطان دستگاه ادراری است. با تشخیص علت، علائم، درمان به موقع و رژیم غذایی مناسب می توان خطرات سرطان مثانه را كاهش داد. سرطان مثانه یكی از انواع سرطان های سلول های پوششی (رشد سلول های سرطانی در دیواره مثانه كه در بیشتر موارد به شكل یك توده گل كلمی است)، كشنده ترین سرطان دستگاه ادراری و دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است كه در صورت عدم درمان به موقع تومور رشد كرده و به خارج از مثانه گسترش پیدا می كند.سرطان مثانه
سن متوسط برای تشیخیص سرطان مثانه 65 سالگی است و این سرطان 7% از كل سرطان ها را تشكیل می دهد.با توجه به نوع سلول های بدخیم (سرطانی) در سلول های پوشش دستگاه ادراری مثانه، سه نوع سرطان ایجاد می شود.
یك متخصص ارولوژی در اختتامیه كنگره سالیانه انجمن ارولوژی ایران گفت:سرطان مثانه یكی از كشنده ترین سرطان های دستگاه ادراری است كه در صورت عدم درمان به موقع ممكن است تومور رشد كرده و به خارج از مثانه گسترش پیدا كند.رشد سلول های سرطانی در دیواره مثانه كه در بیشتر موارد به شكل یك توده گل كلمی است، در صورت عدم درمان، ممكن است رشد كرده، به خارج مثانه گسترش یابد و یا حتی به اعضای دور دست اندازی كند.مهمترین عامل ابتلا به سرطان مثانه مصرف سیگار است و میزان خطر بستگی به مدت و مقدار مصرف سیگار دارد.