روش كار طب سوزنی به این صورت است كه سوزنها را به نقاط خاصی از بدن فروكرده و سپس به صورت دستی یا الكتریكی این سوزنها را تحریك مینمایند.
با انبساط رگهای خونی در بافتهای تحت درمان، جریان خون در این نقاط افزایش مییابد. اگرچه این روش با افزایش جریان خون، باعث تسكین درد میشود اما طب سوزنی در مورد میگرن كاربردی و مفید نیست. زیرا درد میگرن به علت انبساط رگهای خونی در مغز رخ میدهد، در نتیجه هرگونه افزایش جریان خون در این محل میتواند درد بیمار را افزایش دهد.
البته نوع خاصی از طب سوزنی میتواند برای درمان میگرن مفید باشد. در این روش سوزنها را در سر، گردن و قسمت فوقانی بدن فرو نمی كنیم بلكه آنها را به قسمت تحتانی بدن میزنیم و به این صورت از انبساط رگهای مغزی جلوگیری میكنیم. بیمار در طول انجام فرایند درمان، به حالت خوابیده است نه به حالت دمر. این وضعیت بدن نیز احتمال گشاد شدن عروق خونی را به حداقل میرساند.روش طب سوزنی با فعال كردن اعصاب پاراسمپاتیك باعث كاهش تنش عضلانی شده و از بروز میگرن جلوگیری مینماید، در این روش سوزنها معمولا بر روی ساعد و پایین پاها زده میشوند.در افراد مبتلا به میگرن تنش عضلانی در گردن و قسمت فوقانی كمر بسیار رایج است، در نتیجه كاهش این تنش بخش جداییناپذیری از درمانهای پیشگیرندهی میگرن است.