نبض شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

مصرف قرصهای مخدر در بین جوانان در برنامه نبض پنجشنبه هفتم تیر درباره مصرف قرصهای مخدر در بین جوانان صحبت شد

عاقبت افرادی كه به مصرف مواد مخدر مبادرت می ورزنـد بـاید درس عبـرتـی برای افراد دیگر بخصوص جوانان باشـد تا بخاطر شادی ها، خوشـی هـا و اثـرات كـاذب زود گذر و تحت تاثیر دوستان ناباب هرگز حتی فكر مصرف آنها را نیز بـه خـود راه نـدهند.

1397/04/08
|
19:42
|

امروزه بیشتر مواد اعتیاد آور به صورت شیمیایی شده است. استفاده از این مواد نه تنها باعث اختلالات جسمی می شود بلكه از لحاظ روحی و مغزی تاثیرات بسیار زیان بار و جبران ناپذیری به همراه دارد. اعتیاد به تركیبات شیمیایی رایجترین نوع موجود است و موادی كه به طور معمول به كار می روند شامل دارو های مسكن و خواب اور, محركهای مغزی ,مواد استنشاقی, الكل ,مواد افیونی و یا حشیش هستند.
دارو های مسكن و خواب اور شامل گروه داروهای بنزودیازپین هستند .این تركیبات باعث اختلال عملكرد شغلی و اجتماعی خواب الودگی و اختلال درك است .از علائم ان پوست سرد و نمناك است و عوارض ان ناراحتی های كبدی و گوارشی و در نهایت در اثر مصرف زیاد مرگ را به دنبال دارد.روه دیگری از مواد اعتیاد اور كه ممكن است كمتر جلب توجه كند مواد استنشاقی است مانند چسب موكت, تینر, بنزین, گاز فندك اتر و مایع خشك شویی است. پس از مصرف این مواد فرد دچار نشئگی , سردرد, تهوع, پرخاشگری , اختلال تكلم و افزایش تعداد ضربا نهای قلب است.این گونه مواد باعث از بین رفتن سلولهای مغزی , كاهش بهره هوشی و اسیبهای جدی به كبد و كلیه و عضلات و ریه می شود.اما از انجایی كه این مواد مستقیم اثر بر مغز دارد احتمال كم خونی و سكته بسیار زیاد است.

دسترسی سریع
نبض