نبض شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

آلرژی دایمی در برنامه نبض دوشنبه چهاردهم اسفند درباره آلرژی دایمی صحبت میكنیم

آلرژی واكنش افراطی سیستم ایمنی بدن به عوامل مختلف و ماده ای است كه به طور طبیعی بی ضرر است.

1396/12/14
|
10:31
|

ژنتیك از موثر‌ترین عوامل ابتلا به حساسیت است. به عبارت ساده‌تر، اگر یكی از والدین به هر نوعی از آلرژی مبتلا باشد، ابتلای یك فرزند از 3 فرزندش به این بیماری دور از انتظار نخواهد بود. در صورتی كه هر دو والد به حساسیت مبتلا باشند، احتمال ابتلای 7 فرزند از 10 فرزند آن‌ها به این مشكل وجود دارد.
علائم آلرژی شامل آبریزش بینی، ریزش اشك، سرفه، عطسه و اشكال در تنفس، گرفتگی بینی، عطسه، خارش و تورم پوست، پوست خشك و قرمز و حتی بروز جوش‌های پوستی است كه بستگی به واكنش افراد نسبت به آن ماده آلرژی زای خاص دارد.اگر چه هنوز علت این كه چرا آلرژی در برخی افراد بیشتر شایع است، معلوم نیست، ولی استعداد ابتلا به آلرژی (واكنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن) معمولاً در افراد بعضی از خانواده ها بیشتر است. هیچ كسی با بیماری آلرژی متولد نمی‌شود، ولی زمینه ابتلا به آن، ارثی است.اگر چه هنوز علت این كه چرا آلرژی در برخی افراد بیشتر شایع است، معلوم نیست، ولی استعداد ابتلا به آلرژی (واكنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن) معمولاً در افراد بعضی از خانواده ها بیشتر است. هیچ كسی با بیماری آلرژی متولد نمی‌شود، ولی زمینه ابتلا به آن، ارثی است.
آلرژی‌ها معمولاً در دوران كودكی شروع می‌شوند، ولی ممكن است در هر سن دیگری هم آغاز شوند. میزان حساسیت‌ها با افزایش سن كاهش می‌یابد، ولی ممكن است بعدها مجدداً عود كند.با دوری از مواد آلرژی زا و مصرف منظم داروها تحت نظر پزشك، می‌توان آلرژی را كنترل و درمان كرد.

دسترسی سریع
نبض