نبض شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

آكنه در برنامه نبض سه شنبه بیست و پنجم مهر درباره آكنه صحبت شد

آكنه منافذ بسته شده غدد چربی(دانه‏ های سرسیاه و سرسفید)، جوش‏ ها و ضایعات عمیق ‏تر(كیست‏ ها یا ندول‏ ها) است كه در صورت، گردن، سینه، پشت، شانه‌ها و حتی بازوها بروز می‏ كنند.

1396/07/19
|
15:46
|

كم و بیش اكثر نوجوانان به آكنه مبتلا می‏ شوند. با این ‏حال این بیماری به گروه سنی خاصی محدود نمی ‏شود و بزرگسالان حتی تا 40 سالگی نیز می ‏توانند به آن مبتلا شوند.
به گزارش ایسنا، اگر چه آكنه معمولاً بعد از چند سال خود به خود خوب می ‏شود ولی نمی ‏توان آن را به حال خود رها كرد. زیرا از آكنه ‏ای كه درمان نشود، ممكن است تا پایان عمر جوشگاه‏ هایی بدشكل بر روی پوست بماند. البته این جوشگاه ‏ها نیز قابل ترمیم می‏ باشند.
اگر چه آكنه بیماری وخیمی نیست، اما می‏ تواند باعث بدشكل شدن صورت و در نتیجه ناراحتی روحی بیمار گردد. همچنین در موارد حاد و شدید، موجب پیدایش جوشگاه‏ های بسیار بدشكل و دایمی می ‏شود. باید در نظر داشت كه حتی موارد ملایم آكنه نیز می ‏توانند موجب پیدایش جوشگاه‏ ها شوند.آكنه به خاطر آلودگی و كثیفی پوست به وجود نمی ‏آید. ماده موجود در نوك جوش‏ های سرسیاه را چربی خشك شده و سلول ‏های مرده تشكیل می ‏دهند كه منفذ خروجی فولیكول مو را مسدود كرده ‏اند. برای مراقبت طبیعی از پوست، روزی دو بار صورت خود را با صابون ملایم و آب ولرم بشویید. شستشوی زیاد ممكن است سبب بدتر شدن آكنه شود.

دسترسی سریع
نبض