نبض شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

دیابت و تزریق انسولین در برنامه نبض دو شنبه سی ام مرداد درباره دیابت و تزریق انسولین صحبت میكنیم.

اكثر افراد مبتلا به دیابت نوع 2نهایتاً به تزریق انسولین نیازمند می شود اما انتقال از درمان با قرص به درمان با انسولین بسیار آسانتر از آن است كه شما تصور می كنید.

1396/05/30
|
17:22
|

كنترل قند خون نام یك فعالیت است كه درهنگام ابتلا به دیابت نوع 2 باید آنرا انجام دهید. اگر چه شما ممكن است بتوانید از طریق تغییر شیوه ی زندگی نظیر انجام ورزش، كاهش وزن واستفاده از داروهای خوراكی به درمان و كنترل این بیماری بپردازید اما بیشتر افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نهایتاً برای كنترل بیماری خود نیاز به تزریق انسولین دارند.
تزریق انسولین در دو هنگام ممكن است ضروری باشد: اول زمانیكه مقدارقندخون بیمار بسیار خارج از محدوده ی كنترل باشد و علایم زیادی در بیمار ظاهر شود. در این مورد از انسولین برای مدت كوتاهی استفاده می شود. حالت دوم زمانی است كه دیابت نوع 2 در طی سالهای زیاد پیشرفت كرده و پانكراس دیگر قادربه تولید مقدار كافی انسولین در پاسخ به درمانهای داوریی خوراكی دیابت نیست. در ادامه آنچه شما باید در مورد تزریق انسولین در هر دو مورد بدانید، آمده است.عد از 10 تا 20 سال ابتلا به بیماری دیابت نوع 2، تقریباً اكثر بیماران نیاز به تزریق انسولین خواهند داشت از آنجائیكه در پانكراس این افراد بیشتر سلولهای سازنده ی انسولین از بین می رود درمانهای خوراكی برای تحریك ترشح انسولین بی نتیجه خواهد بود. برخی مواقع بیمار با مصرف همزمان 3 نوع مختلف از داروهای خوراكی قادر به كنترل بیماری خود نخواهد بود و مقدار هموگلوبین A1Cبیمار به مقدار خطرناك می رسد.
تغییر روند درمان ازمصرف چندین داروی خوراكی به تزریق انسولین می تواند روش درمان را ساده كند. همواره باید به بیمار توضیح داد كه بیماری دیابت نوع 2 یك بیماری پیش رونده است و نیاز به تغییر روش درمانی از مقتضیات كنترل این بیماری است.

دسترسی سریع
نبض