در این برنامه با خانم دكتر محمودی دربارۀ تغذیۀ درست در دوران كرونا و فصل بهار صحبت كردیم.
امرور در رادیوم با خانم دكتر محمودی، در گفتگویی تلفنی دربارۀ تغذیه در دوران كرونا و در فصل بهار صحبت كردیم. در این ایام عموما با افزایش وزن و خوابآلودگی ناشی از تغییر فصل روبهروییم.
به گفتۀ خانم دكتر با مصرف حبوبات و سبزیجات بیشتر میتوانیم علاوه بر جبران اضافه وزن، كرختی و خوابآلودگی بهاری را نیز كاهش دهیم. همچنین با مصرف بیشتر ادویههایی مثل دارچین، زنجبیل و فلفل میتوانیم متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن را افزایش دهیم، در عوض مصرف كم این مواد باعث پایین آمدن سوختوساز و در نتیجه بروز چاقی میشود. ایشان یادآور شد كه اضافه وزن علاوه بر ایجاد آسیبهای دیگر، در ابتلا به كرونا و تشدید عوارض بعد از آن هم موثر است.
در ادامه خانم دكتر یادآوری كرد كه نوشیدن آب در افزایش كارایی ذهنی و جسمی انسان بسیار موثر است و تاكید كرد آب را فقط در مواقع تشنگی ننوشید، زیرا دراین مواقع بدن حجم زیادی آب از دست میدهد كه ما احساس تشنگی میكنیم و باید حواسمان به علایم كم آبی بدن مثل خستگی مزمن و خواب آلودگیها مداوم باشد. نوشیدن اسموتیها و چای سبز هم از توصیههای خانم دكتر بود. مصرف اسموتی از آب میوه یا سبزیجات به علت اینكه فیبر آن حفظ میشود، بهتر است.
در این گفتگو خانم دكتر محمودی اشارهای هم به نوع تغذیه در ایام بهاری كرونا كرد و افزود كه میوهها و سبزیجات این فصل سرشار از آنتیاكسیدانهاست و با مصرف این مواد ایمنی بدن افزایش مییابد و نباید از مصرف سبزیجات سبز برگ كه مملو از اسیدفولیك است غافل شویم.