با شیوع كرونا بسیاری از كسب و كارها تحت تاثیر این ویروس قرارگرفتند و تا حد زیادی زیان دیدند
با انتشار ویروس كرونا و اعمال محدودیتهای اقتصادی و كاری از سوی دولت، بسیاری از كسب و كارهای شهروندان دچار ضررو زیان شدند. اما در این میان برخی شركتهای دانشبنیان كه برپایه داوستد در بستر اینترنت هستند توانستند نظر مردم را در روزهایی كه باید در خانه بمانند و كمتر تردد داشته باشند جلب كنند. از همین رو «دال» رادیوجوان به بررسی فعالیت این شركتها پرداخته است.
در برنامه امروز احسان جهانی دبیركل سازمان كارآفرینی ایران با اشاره به اینكه تاب آوری كسب و كارها در برخورد با كرونا روی مشاغل گوناگون به یك شكل نبوده است گفت: در زمینه جذب توریست، برخی شركتها با كاهش تقاضای سفر و بلیط مواجه شدند كه این امر ضررهای سنگینی را بر پیكره این مراكز وارد كرد. آقای جهانی ضررهای ناشی از كرونا در شركتهای دانش بنیان را كمتر دانست و گفت: با روی آوردن مردم به این شركتها یك پوست اندازی جدیدی در اقتصاد دیجیتال اتفاق افتاده كه در آینده میتواند ثمرات خوبی را دركشور به همراه داشته باشد.
دبیركل سازمان كارآفرینی ایران تولید محتوا و اشاعه آن در شركتهای دانش بنیان برای آموزش و پرورش را یكی از نمونههای موفق كسب و كار در این شركتها خواند و افزود اگر دولت و نهادهای مربوطه بتوانند حمایت خوبی از این استارت آپها داشته باشند میتوان امیدوار بود در آینده شركتهای دانش بنیان موفقیتهای بیشتری را دركشور داشته باشند. در ادامه برنامه آقای حسامیفر مدیر یك شركت دانش بنیان كه در زمینه تربیت كودك فعالیت میكند در گفتگوی تلفنی گفت: با توجه به شیوع كرونا تصمیم گرفتند نكات كلیدی تربیت یك فرزند از دوران بارداری تا شش سالگی را متناسب با نیاز خانواده طراحی كنند تا در این شرایط مادر از تربیت فرزند خود غافل نماند.