آیا خوردن لبنیات و بیماری پاركینسون به هم ارتباطی دارن؟
لبنیات یكی از مهم ترین مواد غذایی بشمار میره
به نظرتون خوردن لبنیات كم چرب میتوانه باعث ابتلا به پاركینسون بشه؟
طبق تحقیقات موسسه ی نورولوژی آمریكا ، خوردن حداقل سه واحد لبینات كم چرب در طول روز میتونه احتمال ابتلا به پاركینسون رو بالا ببره.
در این مطالعه، محققان داده های مربوط به عادات مصرف لبنیات و میزان ابتلا به پاركینسون رو در حدود 130 هزار مرد و زن مورد بررسی قرار دادن .
آن ها دریافتن كسانی كه حداقل سه وعده لبنیات كم چرب در طول روز میخورن ، 34 درصد بیشتر از افرادی كه روزانه یكبار از این محصولات مصرف می كنن ، در معرض ابتلا به پاركینسون قرار دارن.
دلیل این موضوع هنوز دقیق مشخص نیست اما شاید میزان پروتئین موجود در شیر و دیگر محصولات لبنی بر كاهش ریسك ابتلا به پاركینسون تاثیر گذار باشه.