گسترش شبكههای اجتماعی مبتنی بر تلفنهمراه در كنار ایجاد پایگاهها و صفحات گوناگون اینترنتی، بستر بیحد و حصری را فراهم كرده است تا هركسی به خودش اجازه دهد كه هر آنچه دلش میخواهد در این فضا منتشر كند چه راست باشد چه دروغ.
گسترش شبكههای اجتماعی مبتنی بر تلفنهمراه در كنار ایجاد پایگاهها و صفحات گوناگون اینترنتی، بستر بیحد و حصری را فراهم كردهاست تا هركسی به خودش اجازه دهد كه هر آنچه دلش میخواهد در این فضا منتشر كند چه راست باشد چه دروغ. تشخیص صداقت افراد در فضای مجازی كار بسیار دشواری است، چون افراد میتوانند در این فضا هویت واقعی خود را مخفی و با هویتهای جعلی با شما ارتباط بگیرند، به همین دلیل است كه كارشناسان به طور دائم گوشزد میكنند خود را به الفبای حضور در شبكههای اجتماعی مجهز كنید تا به راحتی بازیچه دست برخی نشوید.
به نظرم موثرترین راه برای حل این مشكل، تربیت كردن و آموزش دادن مردم است تا بتوانند مطلب موثق را از غیر موثق تشخیص دهند. البته اصلا كار آسانی نیست.
در همین رابطه برنامهی «رادیو همراه» امروز با عنوان «راست و دروغ تبلیغات فضای مجازی» از رادیوجوان پخش میشود. این برنامه كاری است از گروه جوان و دانش كه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 16تا 16:30 بعدازظهر به مدت نیم ساعت از بازار موبایل ایران به صورت زنده از رادیو جوان پخش میشود كه سردبیری آن را حسن صنوبری و تهیهكنندگی آن را سولماز ادیبی بر عهده دارند.