"شاهین شجری كهن" میهمان 3 تیر "عصر من" بود و درخصوص موضوع سینما و احساسات صحبت كرد،اینكه سینما وسیله ارتباطی است و ویژگیهای خاص خود را دارد و در هنگام تماشای صحنه های مختلف مخاطبانش ابراز احساسات جمعی می كنند.
به گزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ "شاهین شجری كهن" میهمان 3 تیر "عصر من" بود و درخصوص موضوع سینما و احساسات صحبت كرد،اینكه سینما وسیله ارتباطی است و ویژگیهای خاص خود را دارد و در هنگام تماشای صحنه های مختلف مخاطبانش ابراز احساسات جمعی می كنند و اغلب مخاطبان این رسانه جوانان هستند.
سینما از نظر تاریخی دومین وسیله ارتباط جمعی به شمار میرود. سینما تاثیر ارتباطی تصویری است كه برای انسان جنبه سرگرمكننده دارد و بیش از آنكه به افزایش معلومات و آگاهیها توجه داشته باشد به پركردن اوقات فراغت میپردازد.سینما وسیله ارتباطی است كه خیلی نمیتواند به محیط صمیمانه كانون خانوادگی وارد شود.
سینما برای نمایش در سالنها و محلهای مخصوص به تماشا گذاشته میشود. از طرفی دسترسی به سینما نسبت به برخی وسایل ارتباط جمعی دشوارتر است. زیرا به موازات آن خرید بلیط سینما را در پی دارد و این باعث میشود افراد محدود و خاصی را به خود جلب كند. فیلمهای سینمایی میتواند با موضوعهای مختلفی روی پرده سینما برود.ویژگی اختصاصی شدن سینما در آن است كه میتوان تماشاگران همگن را در یك محل شانه به شانه یكدیگر جمع كند و از اجتماع آنها یك گروه خاص پدید آورد.
هر چند ممكن است اعضای این گروه یكدیگر را نشناسند و فقط زمان كوتاه در كنار هم باشند. اما همین گروه موقتی میتواند همبستگی را به وجود آورد و عكسالعملهای دسته جمعی را نشان دهد. بخصوص رفتار تماشاگران سینما در برابر صحنههای مختلف فیلمهای سینمایی كه در بعضی لحظات به صورت خندهها و دست زدنها یا فریادهایی تظاهر میكند،
نشانه وجود خصوصیات روحی مشترك آنها است. این خصوصیات آنها را وادار میكند كه هنگام تماشای یك صحنه با هم ابراز شادی، خشم و نفرت و غیره را نشان دهد.همچنین سینما از جهت نظم انتشار از سایر وسایل ارتباطی متمایز است، زیرا مدت نمایش فیلمهای سینمایی معمولا طولانیتر از فیلمهای تلویزیونی است و اغلب سالنهای سینما یك فیلم را در چندین هفته و گاهی چند ماه بر روی پرده حفظ میكند.
انتهای پیام/