ادبیات بازتاب زندگی است و زندگی در افراد و اجزای خود ازهرگونه مطلق گرایی می گریزد. در ادبیات،شخصیت اصلی داستان همان قهرمان داستان است كه می تواند ضد قهرمان نیز باشد.برنامه عصر من یكشنبه 6 اسفند ماه در خصوص قهرمان سازی در داستان و سینما است.
بهگزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ بنا به تعریفی متعارف «ضد قهرمان» كسی است كه ویژگی های منفی او بیش ازویژگی های مثبت اوست از قهرمان به مثابه ی انسانی برترو دارای ویژگی های مثبت سلحشوری، گذشت و باور به راستی، عشق، آزادی وعدالت و... یاد می كنند و این همه اما، در زندگی و واقعیت، چهره و نمودی نسبی دارد.
قهرمان نیزمی تواند اشتباه كند ولی در اشتباه خود نمی ماند و برآن پای نمی فشارد، آن گاه كه راستی را درمی یابد و به واقعیت اشتباه خود پی می برد. قهرمان كسی است كه به راستی گرایش دارد وعشق می جوید و عدالت می خواهد و زندگی را پاس می دارد وازمرگ برای زیبایی و زندگی ... نمی هراسد، برانجام كارهای بزرگ تواناست و اگرنیست، زندگی، راستی، عشق ورزی، مردم خواهی، حقیقت جویی وآرمان خواهی او، خود بزرگ ترین ویژگی قهرمانی است.
قهرمان می تواند انسانی باشد شكست خورده و مغلوب و نه محكوم. تراژدی یكی از نشانه های هستی وزندگی قهرمان است و اما ضد قهرمان می تواند پیروز باشد وحتما محكوم. حكم را حقیقت، داور است و تاریخ وتجربه برمی تابد. قهرمان درتاریخ و زندگی سر بلند است و ضد قهرمان اما همواره سر شكسته و محكوم است وازنظر ویژگی های انسانی، نقطه ی مقابل قهرمان.
ادبیات بازتاب زندگی است و زندگی در افراد و اجزای خود ازهرگونه مطلق گرایی می گریزد. در ادبیات،شخصیت اصلی داستان همان قهرمان داستان است كه می تواند ضد قهرمان نیز باشد.
برنامه "عصر من" یكشنبه 6 اسفند ماه در خصوص قهرمان سازی در داستان و سینما است.
مارا در آرشیو دنبال كنید.
انتهای پیام/