تقویت قوانین مربوط به حق تكثیر، شفاف سازی رویه ها و دستورالعمل های چاپ كتاب، اختصاص حمایت های یارانه ای به حوزه نشر و سامان بازار پخش كتاب، از جمله پیشنهادات ناشران برای بهبود فضای نشر است. "عصر من" 24 بهمن بررسی كرده است.
به گزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ چاپ كتاب در همه جای دنیا كار سختی است اما در بعضی كشورها مراحل پیچیده اداری، ممیزی ها و پروسه های دیگر مزید بر علت می شود و این دشواری را دوچندان می سازد. برای چاپ یك كتاب باید مراحلی چون تایپ، حروف چینی، صفحه آرایی، ویراستاری، نمونه خوانی، صحافی و طراحی جلد پشت سر بگذاریم و به بیان دیگر از هفت خوان رستم عبور كنیم و تازه بعد از گذشتن از تمام این مراحل وارد مرحله پخش شویم؛ مرحله ای كه به سبب وجود برخی انحصار طلبی ها در آن مشكلات خاص خودش را دارد.
در سال های اخیر ما شاهد صدور مجوزهای زیادی در حوزه نشر بودیم. این امر اگرچه فی نفسه خوب است اما از این نظر كه برای ارایه آثار این ناشران ویترین كافی وجود ندارد، به نشر ضربه می زند.
اگرچه افزایش مجوزهای تاسیس انتشارات از سوی وزارت ارشاد با هدف خدمت رسانی به حوزه نشر صورت می گیرد اما عملكرد نادرست برخی ناشران در این زمینه موجب تولید حجم انبوهی از آثار بی كیفیت نیز شده است.
تقویت قوانین مربوط به حق تكثیر، شفاف سازی رویه ها و دستورالعمل های چاپ كتاب، اختصاص حمایت های یارانه ای به حوزه نشر و سامان بازار پخش كتاب، از جمله پیشنهادات ناشران برای بهبود فضای نشر است.
"عصر من" 24 بهمن بررسی كرده است.مارا در آرشیو دنبال كنید.
انتهای پیام/