امگا 3
در یك دهه ی اخیر تعداد افراد مبتلا به آلزایمر سه برابر شده و تا كنون هیچ درمان قطعی برای آن كشف نشده است.
حال محققان دریافتند كه مصرف اسید چرب امگا 3 تاثیرات ضد آمیلوئید و ضد التهابی بر روی مغز دارد و میتواند احتمال ابتلا به آلزایمر را كاهش دهد.
تصاویر ام آر آی نشان میدهد كه خوردن منظم قرص های امگا 3 و یا مواد غذایی حاوی آن میتوانند برای سلامت مغز بسیار تاثیر گذار و مفید باشد.
امگا 3 یكی از اسیدهای چرب ضروری است كه در ساختمان برخی چربیها وجود دارد و ویژگیهای خاصی دارد. این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری نامیدهاند كه اولاً برای ادامه حیات بدن كاملاً ضروری است و ثانیاً چون توسط خود بدن انسان قابل تولید نیست، حتماً باید از طریق رژیم غذایی با مكملها تأمین شود.
انواع ماهی و آبزیان، تخم كدو ، تخم كتان ، گردو ،روغنهای سویا، آفتابگردان ، فندق و كنجد منابع غنی حاوی امگا 3 هستند.