ساخت آهنربای دو بعدی جدید كه ضخامت آن تنها به اندازه ی یك اتم است میتواند انقلابی در عرصه ی الكترونیك و ذخیرهی داده برپا كند. این هفته برنامه "گل یا پوچ" پیرامون تاثیر تكنولوژیهای جدید ساخت آهنربا در زندگی روزمرهمان صحبت خواهد كرد.
به گزارش گروه چندرسانهای رادیوجوان؛ ساخت آهنربای دو بعدی جدید كه ضخامت آن تنها به اندازه ی یك اتم است میتواند انقلابی در عرصه ی الكترونیك و ذخیرهی داده برپا كند. این هفته برنامه "گل یا پوچ" پیرامون تاثیر تكنولوژیهای جدید ساخت آهنربا در زندگی روزمرهمان صحبت خواهد كرد.
این آهنربای جدید كه برای اولین بار توسط مهندسان دانشگاه واشنگتن ساخته شده ، در اصطلاح "monolayer" است. این به این معنی است كه ضخامت آن تنها به اندازه ی یك اتم است و میتواند انقلابی در عرصه ی الكترونیك و ذخیره ی داده برپا كند.
شاید الان بپرسین كه خوب این آهنرباها به چه درد میخورن ؟
آهنرباها نقش بسیار مهم و حیاتی در الكترونیك و فناوریهای روز ایفا میكنن و كوچكتر شدن شون میتونه راه رو برای دستیابی به پیشرفتهای جدید و آزمایشهای غیر ممكن هموار كنه.
برای ساخت این آهنربا، محققان از كریستال سهبعدی “كروم تری یدید” استفاده كردن و یه لایه ی دو بعدی از اون مهیا ساختن.
آن ها متوجه شدن كه این ماده خواصی داره كه در آهنرباهای سه بعدی چند لایه دیده نشده.
آهنرباهای دوبعدی میتونن در رایانههای كوانتومی هم مورد استفاده قرار بگیرن و این اتفاق تمام دنیای فناوری رو تحت تاثیر قرار میده.
انتهای پیام/