كشیده شدن تلفن همراه به كلاس درس مشكلاتی را در پی دارد كه یكی از مهمترین تاثیراتی كه موبایل روی كودكان دارد، حواس پرتی است.
این روزها فنآوری به شدت در زندگی روزمره ما نفوذ كرده و بخش جدایی ناپذیری از لحظات زندگی را رقم می زند، اما این همراه همیشگی گاه دردسرهایی نیز در پی دارد. از میان انواع فنآوریهای موجود، وسایل ارتباطی بیشترین سهم را در زندگی ما دارند كه نمی توان از تاثیرات مثبت آن چشم پوشی كرد. اما در اغلب موارد جذابیتهای انواع وسایل ارتباطی و برنامههای مختلف كه روز به روز بر تعداد آنها افزوده میشود، بدون هیچ حد و مرزی استفاده می شوند و تاثیرات منفی آن بیش از فوایدش خودنمایی میكند.
كشیده شدن تلفن همراه به كلاس درس مشكلاتی را در پی دارد كه یكی از مهمترین تاثیراتی كه موبایل روی كودكان دارد، حواس پرتی است. دانشآموزان بیش از اینكه حواسشان به درس و گفتههای معلم باشد، مدام به چك كردن گوشی برای دریافت پیام یا تماس میپردازند. اما موضوعی كه این روزها بیش از پیش ذهن والدین و معلمان را به خود جلب كرده، اینترنت موبایلی و سرویسهای مبتنی بر وب است.
استفاده از موبایل و همراه داشتن آن در مدارس و محل تحصیل یكی از موارد مورد مناقشه در محافل گوناگون است كه با وجود مفید بود استفاده از آن میتواند آسیبهای متفاوتی را نیز به همراه داشته باشد.
در همین خصوص برنامهی «رادیو همراه» امروز با عنوان «مزایا و معایب استفاده از گوشی در محل تحصیل» از رادیوجوان پخش میشود.
این برنامه كه كاری است از گروه جوان و دانش كه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 16تا 16:30 بعدازظهر به مدت نیم ساعت از بازار موبایل ایران به صورت زنده از رادیو جوان پخش میشود كه سردبیری آن را مهدی استاداحمد و تهیهكنندگی آن را حامد مرادیان بر عهده دارند.