با كوچكترین صدایی كه از گوشی همراه بلند میشود و پیامآور یك موضوع غمگین یا شاد است، مغز ما سیگنال تولید مقدار كمی كورتیزول یا مقدار كمی دوپامین را به بخشهای هدف بدن میفرستد و این توطئه محسوب میشود.
صدا، نور، ارتعاش و هر چیز دیگری از موبایل كه منجر به جلب توجه ما می شود نوعی پریشانی ذهن را به دنبال خود دارد، زیرا ما را به یك فرد منتظر برای دریافت اطلاعات بعدی تبدیل خواهد كرد. حال با دانستن این مطلب مهم، آیا می خواهید با روش هایی برای سالم ماندن در كنار تلفن همراهتان آشنا شوید؟
با كوچكترین صدایی كه از گوشی همراه بلند می شود و پیام آور یك موضوع غمگین یا شاد است، مغز ما سیگنال تولید مقدار كمی كورتیزول یا مقدار كمی دوپامین را به بخش های هدف بدن ارسال میكند و این یك توطئه محسوب میشود كه بدن را وادار به بروز واكنشهای بسیار سریع میكند.
اتصال دائم به دنیای مجازی به این معناست كه ما هرگز فرصت آن را نمییابیم كه خلاقانه فكر كنیم و به یك فرد مولد تبدیل شویم و از طرفی با این كار، خودمان را از بودن در كنار خانواده و دوستانمان محروم میكنیم.
ترس، وحشت، اضطراب، بی خوابی و ... همه و همه از عوارض دست برنداشتن از این فناوری فریبنده است.
در همین رابطه برنامهی «رادیو همراه» امروز با عنوان «بررسی نقش گوشی در كاهش بیتابی و بیقراری در زندگی روزمره» از رادیوجوان پخش میشود.
این برنامه كه كاری است از گروه جوان و دانش كه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 16 تا 16:30 بعدازظهر به مدت نیم ساعت از بازار موبایل ایران به صورت زنده از رادیو جوان پخش میشود.