فناوری تلفن همراه به یك وسیله انفكاكناپذیر زندگی امروزی تبدیل شده و رفاه زیادی برای ما ایجاد كرده است،
تلفن همراه یا گوشی همراه كه به آن موبایل نیز میگویند، وسیلهای است برای ارسال و دریافت تماس تلفنی از طریق ارتباط رادیویی در پهنای وسیع جغرافیایی. منظور از موبایل وسیلهای است كه برای اتصال به شبكهی تلفن همراه به كار میرود. این وسیله اولین بار توسط شركت امریكایی موتورولا در تاریخ 3 آوریل 1973 با وزنی نزدیك به دو كیلوگرم تولید شد. موبایل نسلهای گوناگونی دارد و توسط شركتهای سازندهی گوناگونی تولید میشود و به فروش میرسد. اما این اختراع جالب بشری، آسیبهایی هم به دنبال دارد كه ما اغلب توجهی به آنها نداریم.
متاسفانه عادت به استفاده از گوشی موبایل روز به روز در كاربران بیشتر میشود. در زمان قرار داشتن كنار عزیزان، در كلاس درس، در محل كار، حین مطالعه، در رختخواب و متاسفانه حتی حین رانندگی دست از سر این دستگاههای هوشمند برنمیداریم.
آیا میدانستید استفاده از گوشی موبایل حین رانندگی فقط برای دو ثانیه، احتمال وقوع سوانح مختلف را تا بیست برابر افزایش میدهد؟
در همین رابطه برنامهی «رادیو همراه » امروز با عنوان «افزایش احتمال سانحه در كارهای مختلف هنگام استفاده از تلفن همراه» از رادیوجوان پخش میشود.
این برنامه كه كاری است از گروه جوان و دانش به سردبیری «حسن صنوبری» و تهیهكنندگی «نیره مرادحاصلی» كه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 16 تا 16:30 بعدازظهر به مدت نیم ساعت از بازار موبایل ایران به صورت زنده از رادیو جوان پخش میشود