اخبار هر روز از ساعت 6:30 - 8:30 - 13:30 - 18:30 به مدت متغیر

رونمایی از كتاب تویی كه نمی‌شناختمت در ملك سلیمانی رادیو جوان

در دومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی از كتاب (تویی كه نمی‌شناختمت) با حضور دكتر علیرضا مقصودی مدیر شبكه جوان رونمایی شد‌.

1400/10/14
|
10:50
|

دی ماه سال 1398 مصادف با شهادت سردار سلیمانی، مخاطبین رادیو جوان آثار صوتی، دلنوشته و اشعار پر تعدادی را در سوگ شهادت سردار قاسم سلیمانی، به رادیو جوان ارسال كرده بودند ، كه امسال و همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی ، این آثار توسط خود مخاطبین رادیو در كتابی به نام «تویی كه نمیشناختمت» گردآوری و در برنامه ملك سلیمانی رادیو جوان از آن رونمایی شد.
علیرضا مقصودی مدیر شبكه رادیویی جوان در مراسم رونمایی این كتاب گفت :
كتاب تویی كه نمی شناختمت مجموعه ای از آثار ارسالی شنوندگان به رادیو جوان است كه توسط گروه ناشناسی گردآوری شده كه فقط به نیت حاج قاسم این كار خوب را انجام داده اند و حتی حاضر نشدند اسمی از آنها روی آنتن گفته شود. اصولا معرفی شدن و معرفی كردن یكی از ابعاد رسانه است اما این افراد برای خدا و بخاطر ارادتی كه به شهید سلیمانی داشتند، این كار را در گمنامی انجام دادند. این كار پسندیده بخشی از ابراز ارادتی بود كه ملت ایران به شهدا و بخصوص این شهید بزرگوار انجام دادند.
مقصودی در ادامه با اشاره به اینكه آمریكایی ها در قضیه شهادت سردار سلیمانی و ملت ایران دچار خطای راهبردی شدند و فعل اشتباهی را برای دولت حاكم بر آمریكا تجویز كردند گفت : اثرات این كار اشتباه را در مصاحبه های برنامه ملك سلیمانی با مردم می شود بررسی كرد. یكی از سوالات مصاحبه این بود كه شما شهید سلیمانی را از كی شناختید و بسیاری از جوانها و حتی افرادی كه سن و سالی از آنها گذشته بود اذعان داشتند كه بعد از شهادت سردار سلیمانی به ابعاد تازه‌ای از زندگی ایشان پی بردند. این نگاه یك نگاه عقلی نیست و بعد معنوی دارد. آمریكایی ها دچاراین اشتباه هستند كه ملت ما را با نگاه عقلی تحلیل می‌كنند و بعد وحی را در مورد مردم ایران در نظر نمی گیرند. شهید سلیمانی فردی بود كه بدن فیزیكی و دنیوی او را محصور كرده بود و بعد از شهادت بود محبوب ملت و مستضعفین عالم شدند.

كتاب تویی كه نمی شناختمت تنها اثر مكتوب مردمی رسانه ملی برای شهید قاسم سلیمانی ست كه برای ادای احترام به این شهید بزرگوار و مخاطبین رادیو برای همیشه در موزه رادیو به یادگار خواهد ماند.

دسترسی سریع
خبر