اخبار هر روز از ساعت 6:30 - 8:30 - 13:30 - 18:30 به مدت متغیر

اصفهانی: مجلس، ستون اصلی دموكراسی و توانمندی مردم در قانونگذاری

در برنامه زنده "متولد ایران" رادیو جوان، زهیر اصفهانی با تأكید بر نقش حیاتی مجلس در قانونگذاری و اجرای قدرت مردم، بر اهمیت انتخاب نمایندگان با رزومه قوی و توانایی اجرای شعارها تأكید كرد.

1403/02/21
|
13:02
|

زهیر اصفهانی، كارشناس مسائل سیاسی و رسانه در ویژه برنامه زنده «متولد ایران» عنوان كرد: دوره دوم انتخابات نسبت به انتخابات دوره اول متمایز خواهد بود و انتخابات خیلی راحت است. تعداد كاندیدها خیلی كم است. مجلس در هر كشور دنیا، مهم ترین ركن قانونگذاری و اجرای قدرت مردم در دنیاست. یعنی اگر ما در یك كشوری مجلس قوی داشته باشیم، دولت قوی خواهیم داشت.

وی افزود: در مسائل كشورمان، منكر ضعف ها در قانونگذاری در بعضی از قوانین مجلس شورای اسلامی نیستم. از سال 1390 شاهد راه اندازی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان بوده ایم و این مسائل در همه كشورها طبیعی است.

زهیر اصفهانی كارشناس مسائل سیاسی در خصوص رأی ندادن مردم بیان كرد: رأی ندادن نیز خود یك نوع انتخاب است و اگر رأی ندهیم، ضرر خواهیم كرد؛ برای همین همیشه می گویند، سیاست مداران بد را مردم خوب با رأی ندادن نیز انتخاب می كنند.

وی در ادامه توضیح داد: نمایندگانی باید انتخاب شوند كه حرف و قولشان سنجیده شود و متأسفانه هزینه های سیاسی در كشور ما پایین است؛ البته شكر خدا با وجود شبكه های اجتماعی و رسانه های جمعی در حدود دهه اخیر، سطح سواد رسانه مردم چه در ایران و در دنیا افزایش پیدا كرده است.

وی در همین راستا گفت: ما باید در انتخابات خود دقت كنیم و حتما نماینده خود را بازخواست كنیم و كسانی را انتخاب نمائیم كه دارای رزومه قوی داشته باشند و از همه مهم تر اینكه فردی را كه انتخاب می كنیم آیا توانایی این را دارد كه به شعارهای خود جامه پوشاند یا خیر؟!

وی در خصوص هشتگ ها در فضای مجازی گفت: از آغاز هفته كه تبلیغات انتخابات صورت گرفت؛ آخرین آماری كه در فضای مجازی قابل مشاهده است؛ #ایران و #خدمت پاك و #پای كار وطن است. و این هشتگ ها در فضای مجازی تأثیر گذار است.

زهیر اصفهانی، كارشناس مسائل سیاسی و رسانه، در ویژه برنامه زنده «متولد ایران» رادیو جوان به اهمیت هشتگ‌ها در فضای مجازی اشاره كرد و اظهار داشت: «اگر كسی رسانه قوی داشته باشد، حرف اول را در آن كشور می‌زند. سواد رسانه به معنای داشتن قدرت تحلیل است. خبر مهم است، اما تحلیل آن بسیار حیاتی است. اگر خبری را می‌شنویم، نباید به سرعت آن را قبول كنیم؛ بلكه در ابتدا باید آن را تحلیل و بررسی كنیم.»

دسترسی سریع
خبر