اخبار هر روز از ساعت 6:30 - 8:30 - 13:30 - 18:30 به مدت متغیر

ارتباط مستقیم رضایتمندی مردم با مشاركت آنها در انتخابات

محمد عطریانفر (معاون سیاسی حزب كارگزاران ایران) در برنامه منحصر به فرد رادیو جوان گفت: در ادبیات سیاسی كشور ما، معنای مشاركت؛ تأثیر و دخالت مستقیم مردم در تعیین سرنوشت كشور است كه منجر به اعتماد عموم مردم به حاكمیت و مسئولین می‌شود.

1402/11/24
|
13:25
|

محمد عطریانفر (معاون سیاسی حزب كارگزاران ایران) در برنامه منحصر به فرد رادیو جوان با تأكید بر ضرورت مشاركت حداكثری مردم در انتخابات آتی گفت: در ادبیات سیاسی كشور ما، معنای مشاركت؛ تأثیر و دخالت مستقیم مردم در تعیین سرنوشت كشور است كه منجر به اعتماد عموم مردم به حاكمیت و مسئولین می‌شود. ما نهادهایی در كشور داریم كه آن‌ها باید حتماً و مسلماً خودشان را رها كنند از وابستگی‌هایی كه شخصاً ممكن است داشته باشند. در رأس این نهادهای حل مشكلات و نهاد مرجعیت، قاطبه عظیم روحانیت ایران است. روحانیت با ادبیاتی كه ما از امام دریافت كردیم كسانی هستند كه دلسوز مردم‌اند، همراه مردم‌اند، خاك نشینند، دنبال متاع دنیا نیستند، در حل مسائل پیشتاز هستند و می‌توانند تأثیرات بسزایی را در اذهان عمومی و ترغیب آنان به مشاركت در انتخابات داشته باشند.

وی ادامه داد: هر گاه كه ما در انتخابات با مشاركت حداكثری مردم مواجه بودیم، رضایت عمومی و اعتماد مدم به حكومت در حد بالایی بود و همین امر زمینه مشاركت عمومی در انتخابات را فراهم كرده بود و هرگاه این میزان از مشاركت روند نزولی به خود گرفت؛ شاهد نارضایتی عمومی نسبت به مسائل جامعه و كشور بودیم؛ بنابراین میزان رضایتمندی عموم مردم با مشاركت آنها در انتخابات، ارتباطی كاملاً مستقیم وجود دارد.

معاون سیاسی حزب كارگزاران همچنین متذكر شد: ما مشتاق هستیم به پیام مقام معظم رهبری پیرامون برگزاری یك انتخابات مشاركتی و رقابتی، لبیك بگوییم و به اقتضای مطالعه تك‌تك حوزه‌های انتخابیه و به شرط فقدان شرایط امتناعِ امر مشاركت، تلاش سیاسی معنادار داشته باشیم؛ البته تأكید جدی داریم كه رفتارهای ضد مشاركتی برخی نهادهای مسئول انتخاباتی، اصلاح شود.

محمد عطریانفر در ادامه سخنان خود افزود: من همچنان بر این باورم كه گفتمانِ اعتدال و اصلاح‌طلبیِ قانونمند و آرام و غیر خشن در نهاد جبهه اصلاحات پایدار و فایق است و بر جنبه‌ها و قرائت‌های رادیكالیستی برتری دارد؛ البته كسانی هستند كه بیان افراطی دارند و معمولاً در فضای نا آرام، صدای رادیكالیست‌ها بلندتر است و بیشتر به گوش می‌رسد؛ شعارهای ساختارشكن و حریم‌شكن ذهن‌ها را به خود متوجه می‌كند؛ تخریب هم همیشه كار راحتی است.

وی با اشاره به تأكید و پیام فروردین ماه رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای برگزاری انتخاباتی سالم و ایمن اظهار كرد: اعتقاد رهبری به مردم بسیار زیاد است و این گفتمان در منظومه فكری ایشان موج می‌زند و رهبری مانند امام (ره)، لحظه‌ای در این موضوع اتكا به مردم و جمهوریت نظام اسلامی كوتاهی نكرده‌اند. رهبر انقلاب اسلامی در نخستین روزهای سال جاری طی بیاناتی خطاب به مسئولین فرمودند كه "این سال آخر یك فرصتی است كه انسان نگاه كند پشت سرش؛ اگر چنانچه در این دو سه سال گذشته یك خلأیی باقی مانده، یك قصوری انجام گرفته، آن را در این سال آخر ان‌شاءالله جبران كنید و [همان‌طور كه] سرافراز وارد مجلس شدید، ان‌شاءالله سرافراز از مجلس خارج بشوید." و این مهم نشان دهنده اهمیت مسئولیت پذیری و ایجاد حس رضایت در میان عموم مردم است تا مسئولین با نگاهی اجمالی به روند كاری گذشته خود به جبران و تحقق وعده‌های خود بپردازند كه بی‌تردید و در غیر این صورت؛ با كاهش مشاركت مردم در انتخابات مواجه خواهیم شد.

معاون سیاسی حزب كارگزاران در پایان سخنان خود تأكید كرد: زمانی كه قرار است یك حزب، لایه‌هایی از مردم را نمایندگی كند بایستی به درستی معنا و مفهوم فعالیت خود را درك و مسیر مشخصی برای خود ترسیم كند. ما دیگر نمی‌توانیم پدیده حزب را به عنوان تحزب در حد یك امر جعلی بررسی كنیم؛ باید اجازه بدهیم رقابت بین احزاب شكل بگیرد و این‌طور نباشد هر فردی با دو نفر از دوستان خود یك حزب تأسیس كند و سطح كاركرد حزب را تنزل دهد.

دسترسی سریع
خبر