در برنامه صدای دانشجو مطرح شد: هر جامعهای، اهداف و آرمانها دارد كه این اهداف و آرمانها باید در نسلهای مختلف درونسازی شده و متناسب با اقتضای زمان خاص خود؛ باز تولید شود و مهمترین و مطلوبترین فرد برای تحقق این مهم، دانشجو است.
محسن جوهری (كارشناس حوزه فرهنگ و ارتباطات و فعال دانشجویی) در برنامه صدای دانشجو با اشاره به تفاوت دانشجویان با دیگر اقشار جامعه اظهار كرد: فرق عمده قشر دانشجویان با دیگر اقشار جامعه در این است كه دانشجویان به فراخور سن و دیدگاهی خاصی كه دارد؛ نسبت به واقعیات زود قانع نمیشوند و تا دلیلی مستند برای آن پیدا نكنند نمیتوانند آنها را بپذیرند این در حالی است كه مسئولین ما مثل بسیاری از مسئولین دیگر كشورها به سرعت در برابر واقعیات قانع میشوند و آنها را میپذیرند.
وی ادامه داد: به طور مثال چند ماه پیش كه به دفتر كار یكی از مسئولین و معاونین كشور رفته بودیم؛ مسئول دفتر آن معاون سالن بسیار وسعی را به ما نشان داد و گفت كه یكی از مصادیق تحول در این بخش؛ این مهم است كه قبلاً این سالن 300 متر بود و حالا ما آن را به 700 متر رساندهایم! و ما در تعجب بودیم كه افزایش متراژ یك سالن به معنای تحول است این نه بدان معنا كه این روند ارزشمند نیست بلكه مهم این است كه دیتاورد در نگاه و فكر افراد چگونه تعبیر شده باشد و این دقیقا نقطه تفاوت نگرش دانشجو با دیگر افراد به ویژه مسئولین است.
این كارشناس حوزه فرهنگ و ارتباطات و فعال دانشجویی همچنین افزود: اصل و ماهیت دانشجویان امروزی، دغدغهمندی و مطالبهگری آنها است بدان معنا كه دغدغهمندی اولویت اصلی این قشر تأثیرگذار بر جامعه محسوب میشود. در این میان باید توجه داشت كه فرد انقلابی بیش از دیگران دغدغه فریاد زدن دارد و حالا در دوران دانشجویی متناسب با فضای دانشگاه و اقتضائات روز فریاد میزند.