نجفی گفت: از آنجایی كه امسال بخش ملی در كنار بخش بینالملل برگزار میشود طبیعتاً بازار فیلم را خواهیم داشت و برنامههایی كه مختص بخش بینالملل است همچون سالهای گذشته در طول ایام جشنواره فیلم فجر برگزار خواهد شد.
مسعود نجفی (مدیر روابط عمومی چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر) در برنامه «سینماچی» رادیو جوان، درباره نحوه و تعداد فیلمهای ارسالی به این جشنواره اظهار كرد: مهلت ارسال آثار به جشنواره بینالمللی فیلم فجر سال جاری، تا 15 آذر بود تا به دبیرخانه برسد و یكصد و شش اثر ثبت نام كردهاند.
وی در ادامه افزود: بنا به آیین نامهای كه منتشر شده و شرایط حضور در چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، فیلمها مورد بازبینی و بررسی هیئت انتخاب قرار خواهد گرفت و پس از ارزیابیهای دبیرخانه انشا الله تا 15 دیماه اسامی فیلمهای راه یافته به بخش اصلی جشنواره رسماً اعلام خواهد شد.
مدیر روابط عمومی چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر درباره تعداد فیلمهای راه یافته به این جشنواره گفت: به روال هر سال، برای بخش اصلی جشنواره تعداد 20 فیلم در نظر گرفته شده است؛ اما بر اساس آییننامه اگر تعداد فیلمهای بخش اول به تعدادی برسد كه لازم به جداسازی در بخشی مستقل باشد؛ بخش نگاههای نو راهاندازی میشود و این روند تصمیمی است باید از سوی هیئت انتخاب اتخاذ شود كه تا پایان موعد مقرر یعنی نیمه دیماه اعلام میشود.
مسعود نجفی همچنین متذكر شد كه امسال به نسبت سال گذشته، حضور پرشورتر و گستردهتر بوده است به طوری در سال گذشته 75 فیلم متقاضی شركت در جشنواره بودند در حالی كه امسال 106 فیلم ارسال شده است البته در ادوار گذشته تا 120 اثر ارسالی را هم شاهد بودهایم و در سال جاری حضور فیلم اولیها پررنگتر از سالهای گذشته بود.
وی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم كه شگفتیهای بسیاری از ادوار جشنواره بینالمللی فیلم فجر توسط فیلم اولیها رقم خورده است و رونمایی از آثار اینچنینی از جذابیت و شاخصههای ویژهای برخوردار است؛ مانند فیلم ایستاده در غبار اثر محمد حسین مهدویان، ابد یك روز، اثر سعید روستایی، اتاقت گِلی به كارگردانی محمد عسگری و اثری از وحید جلیلوند كه برای نخستین بار آثار خود را به جشنواره فیلم فجر ارسال میكردند.
مدیر روابط عمومی چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر با تأكید بر تلاش مستمر و تخصصی فیلمسازان كشور گفت: رونمایی از بسیاری از فیلمسازان شاخص، موفق و برجسته كشورمان در جشنواره فیلم فجر اتفاق افتاده است و با معرفی آثاری شاخص مورد توجه ویژه قرار گرفتند مانند؛ ابراهیم حاتمی كیا، زنده یاد رسول ملاقلی پور و دیگر فیلمسازانی كه با حضور در جشنواره درخشیدند و سپس جزو كارگردانان به نام سینمای كشور شدند.
مسعود نجفی در ادامه افزود: امسال هم همچون ادوار گذشته پیش بینی میكنیم كه شاهد شگفتیهایی از فیلمسازان كشور باشیم و امیدواریم كه در این بخش نیز شاهد معرفی و رونمایی از كارگردانان و فیلمسازان برجسته آتی كشور باشیم و باید این مهم را هم بگویم كه در حال بررسی مقر جشنواره هستیم و البته پیش بینی ما برج میلاد است؛ اما هنوز به قطعیتی در این راستا نرسیدهایم و به محض تصمیم گیری نهایی، نتیجه را رسماً اعلام میكنیم تا تیمهای رسانهای در آنجا مستقر شوند.
وی در راستای برگزاری كارگاههای تخصصی جشنواره فیلم فجر بیان كرد: برای امسال هنوز تصمیم خاصی برای برگزاری كارگاههای تخصصی گرفته نشده است بهخاطر اینكه بزرگترین عامل و جذابیتی كه تماشاگران را به جشنواره میكشاند محتوای فیلمهای شركت كننده در جشنواره است و مسائل جانبی تا به حال با استقبال چشمگیر و حائز اهمتی مواجه نشده است؛ اما به هر حال اگر بنا به تصمیم مسئولین نتیجهای حاصل شده، قطعاً اعلام میشود.
مدیر روابط عمومی چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر همچنین اظهار كرد: از آنجایی كه امسال بخش ملی در كنار بخش بینالملل برگزار میشود طبیعتاً بازار فیلم را خواهیم داشت و برنامههایی كه مختص بخش بینالملل است همچون سالهای گذشته در طول ایام جشنواره فیلم فجر برگزار خواهد شد.
مسعود نجفی با اشاره به نحوه تهیه بلیت به ویژه در شهرستانها گفت: طبیعتاً امسال هم همچون سالهای گذشته شاهد برگزاری جشنواره خواهیم بود و تهیه بلیت هم همچون ادوار گذشته روال خاص خود را دارد و بر اساس برنامهریزی اعلامی از سوی دبیرخانه صورت خواهد گرفت.
برنامه «سینماچی» رادیو جوان به تهیه كنندگی مجتبی امیری با اجرای حسن خلقت دوست و با آیتم سازی زهره عبدالرحیم و اكرم اویسی پنجشنبه ها ساعت 21:00 روی موج fm ردیف 88 مگاهرتز تقدیم شنوندگان رادیو جوان می شود.