اخبار هر روز از ساعت 6:30 - 8:30 - 13:30 - 18:30 به مدت متغیر

دبیر شورای تخصصی علم و فناوری معاونت صدا شبكه های رسانه ملی فضایی برای معرفی نخبگان و پیشرفت علمی كشور

علیرضا مقصودی گفت: هدف در دوران تحول این است كه به علومی بپردازیم كه ما را به مرزهای دانش برساند و به پیشرفت كشور كمك كند. در این راستا، ما افرادی كه تاكنون شنیده نشده‌ اند را به شبكه‌های مختلف دعوت و مردم را با این نخبگان آشنا می‌كنیم.

1402/05/29
|
18:44
|

علیرضا مقصودی مدیر شبكه رادیویی جوان و دبیر شورای تخصصی علم و فناوری معاونت صدا در گفتگو با شبكه خبر اظهار كرد: در دوران تحول، اهمیت بیشتری به جایگاه نخبگان در رسانه ملی داده و زمان بیشتری به برنامه‌های علمی اختصاص می‌دهیم. ما سعی كرده‌ایم مردم را با نخبگانی آشنا كنیم كه تاكنون در رسانه دیده و شنیده نشده‌اند. آن علم و دانشمندانی كه به پیشرفت كشور و حل مشكلات اساسی مردم كمك می‌كنند، بسیار مهم هستند.

مقصودی دبیر شورای تخصصی علم و فناوری معاونت صدا درباره برنامه های شبكه رادیویی توضیح داد: معاونت صدا شامل سه جنس شبكه هایی است كه با مخاطبین در ارتباط است. ما یك شبكه عمومی ملی داریم و همچنین شبكه‌های اختصاصی مثل شبكه رادیویی جوان و شبكه‌های دیگر با موضوعات تخصصی مانند اقتصاد، سلامت، سرگرمی، معارف و قرآن و نمایش؛ هر یك از این شبكه‌ها برنامه‌های مهم و اساسی دارند كه شامل بازنمایی فضای علمی كشور است. برنامه‌های علمی همیشه در شبكه‌های رادیو و تلویزیون وجود داشته‌اند، اما در دوران تحول، اهمیت بیشتری به این برنامه‌ها داده می‌شود.

وی در ادامه افزود: ما در زمانی كه بیشترین مخاطب را داریم، به دنبال افرادی می‌گردیم كه واقعاً در فضای علمی فعالیت می‌كنند. بنابراین، برنامه‌هایی كه علمی هستند، اما تأثیری در زندگی مردم ندارند، در دوران تحول نباید تمركز بیشتری بر روی آن‌ها قرار گیرد. هدف در دوران تحول این است كه به علومی بپردازیم كه ما را به مرزهای دانش برساند و به پیشرفت كشور كمك كند. در این راستا، ما افرادی كه تاكنون شنیده نشده‌ اند را به شبكه‌های مختلف دعوت می‌كنیم و مردم را با این نخبگان آشنا می‌كنیم.

علیرضا مقصودی مدیر شبكه رادیویی جوان به برنامه های علمی در رادیو جوان اشاره كرد و گفت: در شبكه رادیویی جوان، برنامه‌های متنوعی داریم كه در فضای علمی نقش مهمی ایفا می‌كنند. به عنوان مثال، برنامه "رادیوم" كه در صبح‌ها پخش می‌شود، بازنمایی پیشرفت‌های علمی كشور را انجام می‌دهد. در این برنامه ها تلاش می كنیم تا افرادی را كه در رسانه ها؛ معمولا دیده نمی شوند ولی برای كشور و جامعه بسیار مفید هستند را به تصویر بكشیم و از فعالیت هایشان برای مردم بیشتر بگوییم. و در برنامه «پرچمدار» افرادی كه فعالیت علمی انجام می‌دهند را دعوت می كنیم و همچنین از نخبگانی كه ممكن است در دانشگاه های معروف درس نخوانده باشند ولی با تحقیق و كار علمی خود موفق شده اند.

وی ادامه داد: همچنین برنامه هایی در نظر گرفته شده است كه به شركت های دانش بنیان اختصاص دارد و در این برنامه ها نیز سعی می كنیم افراد و شركت هایی را به تصویر بكشیم كه نیازهای اساسی كشور را برطرف می كنند و به پیشرفت و توسعه علم و فناوری در كشور كمك می كنند.

دبیر شورای تخصصی علم و فناوری معاونت صدا در پایان خاطرنشان كرد: در این برنامه ها با توجه به فعالیت های این افراد و شركت ها، ضریب دهی و لایه بندی صورت می گیرد و افراد و شركت های برتر در طول سال مشخص و معرفی می شوند. هدف از این برنامه ها این است كه افراد و شركت های فعال و نیازمند بازنمایی و تشویق شوند و مردم با فعالیت های آنها آشنا شوند.

دسترسی سریع
خبر