دكتر شكیبایی: اتفاقاتی كه بعد از روی كار آمدن دولت ائتلافی نتانیاهو در میدان رژیم صهیونیستی رخ داد و گستردگی دامنه اش به حدی است كه نه فقط دایره سیاسی و قضایی این رژیم را تحت شعاع قرار داده،بلكه موجودیت رژیم را تحت شعاع خودش قرار داده است
دكتر مهدی شكیبایی كارشناس غرب آسیا در گفتگو با برنامه«از نزدیك» رادیو جوان گفت: اتفاقاتی كه بعد از روی كار آمدن دولت ائتلافی نتانیاهو در میدان رژیم صهیونیستی رخ داد و گستردگی دامنه اش به حدی است كه نه فقط دایره سیاسی و قضایی این رژیم را تحت شعاع قرار داده، بلكه موجودیت رژیم را تحت شعاع خودش قرار داده است.
این كارشناس غرب آسیا اضافه كرد: به هرحال این دولت ائتلافی كه روی كار آمده است، یك طرحی را در تدارك دارد، این طرح به آینده این رژیم اشاره دارد و برخلاف همه این هفتاد سالی كه رژیم صهیونیستی مجبور بود كه فلسطینی ها را به نوعی چه با فشار و بدون فشار تحمل كند.
مهدی شكیبایی در ادامه اضافه كرد: در این طرح جدید كه بناست تا سال 2050 محقق شود، در همه حوزه ها تابو را خواهد شكست و بدون شك اگر این رژیم ساقط نشود، در درون رژیم شاهد فروپاشی خواهیم بود. چرا كه سایر اجزا و احزاب رژیم نسبت به این طرح بسیار با دید تردید می نگرند و معتقدند كه اگر ادامه پیدا كند به فروپاشی نظام خواهد انجامید.
مهدی شكیبایی تصریح كرد: این طرح چه هست كه اینقدر باعث شده كه چهره های شاخص رژیم صهیونیستی هم وارد گود شوند، حتی پیوندهای بین المللی رژیم و آمریكایی هم معترض هستند، اتفاقاتی كه می افتد، فقط ناظر در اصلاحات قضایی نیست، مباحث دیگری در حال رخ دادن است كه آن شاخك های حساس حاكمیت رژیم صهیونیستی را به تحرك وا داشته است و این اتفاقات مورد اعتراض آنها واقع شده، موضوع مرتبط به بحث مربوط به حاكمیت در كرانه باختری، حاكمیت مرزهای رژیم صهیونیستی، حاكمیت گود و موضوع بازگشت آوارگان است.
كارشناس غرب آسیا عنوان كرد: این دولت افراطی ائتلافی كه الان تشكیل شده، معتقد است كه همه راهی كه رژیم طی 75 سال اخیر آماده كرده است، اشتباه بوده و باید مسئله فلسطین را یكسره كنند، راهبردشان این است از مدیریت مناقشه فلسطین به سمت یكسره سازی مناقشه فلسطین می روند، مثلا؛ براساس این طرح، زمانی كه رژیم حاكمیتش را در كل كرانه باختری اعلام كند، دیگر فلسطینی های كه در فلسطین زندگی می كنند به معنای قومیت یا هویت معنا نمی شوند، به عنوان شخص یا فرد با آنها رفتار می شود.
وی ادامه داد: این موضوعی كه بیش از همه امریكایی ها به حساسیت آن پی بردند، فشارها و اعتراضات خودشان را نسبت به این موضوع اعلام كردند، یا در بحث مربوط به قدس آنچه كه شاید در طی این 75 سال رژیم صهیونیستی جرأت نمی كرد در رابطه با آن وارد شود، بحث یكسره سازی مسئله قدس است، هرچند آقای ترامپ در دوران ریاست جمهوری خود این موضوع را تأیید كرده بود، اما عملا در درون رژیم صهیونیستی كسی جرأت نمی كرد در مسئله قدس وارد شود و قدس را یكپارچه برای رژیم صهیونیستی ببیند.
مهدی شكیبایی افزود: در این طرح، این دولت ائتلافی موضوعی را دنبال می كند كه برای همیشه “قدس” سرنوشت یكسره و یكپارچه برای رژیم صهیونیستی شود، یا موارد دیگری كه الان به عنوان پرونده های معلق بین فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی است، در درون آن طراحی وجود دارد و بسیاری از صاحب منصبان رژیم صهیونیستی معتقدند كه ورود به این حیطه و مرحله برای موجودیت رژیم صهیونیستی سخت خواهد بود.
شكیبایی كارشناس غرب آسیا خاطرنشان كرد: آنها معتقدند كه مجموع این طرح كه تدارك دیده شده است، به امنیت ملی رژیم؛ آسیب جدی خواهد زد. چه بسا به فروپاشی رژیم منجر شود. چرا كه هم احزاب رژیم صهیونیستی مخالف آن هستند و فلسطینی ها هم علیه این طرح وارد عمل شدند و مهم تر از همه این دو مخالفت های شدید، هم پیمانان رژیم صهیونیستی از جمله؛ امریكایی ها و اروپایی هستند كه از ورود به این طرح به شدت تردید دارند.