بختیاری كارشناس مجری برنامه «درباره دربار» رادیو جوان،گفت:كسانی كه تاریخ را روایت می كنند "بیشتر از گذشته مورد رصد مردم قرار می گیرند" راوی باید محتوا را ازابتدا برمبنای سند ومدرك بیان كند.
بختیاری كارشناس مجری برنامه "درباره دربار"رادیو جوان بیان كرد: روایت گری تاریخ حدود بیست سال است، در رادیو وجود دارد.گاهی روایتگران توسط مردم و قشر دانشجو متهم می شوند به اینكه روایات شخصی وفردی خود را روایت می كنند و یا حتی به تحریف تاریخ متهم می شوند.
بختیاری افزود: اصولا ملت هایی مثل ملت ایران، نگاهی رو به گذشته دارد،تا ازگذشته پایه ای برای پلكان رو به تعالی آینده قرار بدهد. به همین دلیل كسانی كه تاریخ را روایت می كنند بیشتر از گذ شته مورد رصد مردم قرار می گیرند و برای اولین بار در رادیو شیوه ی جدیدی را انتخاب كردیم و این موضوع در رسانه، خیلی رایج نیست و برای اینكه متهم به تحریف و شخصی و فردی شدن محتوای تاریخ نشویم، محتوا را ازابتدا برمبنای سند ومدرك قید می كنیم.
بختیاری، درباره محتوای گزارش و خاطرات رجال، اسناد ومدارك مكتوب كه خام هستند وگزارش هایی كه توسط پژوهشگران بر اساس مطالعه اسناد و مطالعه كتابخوانی صورت گرفته است وجنبه تحقیقاتی و پژوهشی دارد،افزود:این ها مجموعه تشكیل دهنده آگاهی های ما در تاریخ معاصر و تاریخ شفاهی هستند.ما با این كار بُعد سند محور بودن را ملاك قرار دادیم، اما نخواستیم كاردانشگاهی وعلمی ارائه كنیم.
بختیاری در مورد هدف این برنامه رادیویی گفت:ما سعی می كنیم مخاطب را برای مطالعه بیشتر تشویق كنیم و با دادن كد،منبع، آنها را دعوت كنیم كه برود به دنبال ادامه مطلبی كه ما ارجاع می دهیم. تشویق به خواندن وافزایش میل به دانستن هدف اصلی این برنامه است، لذا فرم رسانه باید به گونه ای باشد و گفتاری كه انجام می شود از جذابیتی بالایی برخوردار باشد.
كارشناس مجری این برنامه ادامه داد:فردی كه اهل حوزه تاریخ نیست، بتواند بُعد سرگرم كننده و جذابیت را در آن ببیند و به آگاهی،اطلاعات فرد اضافه شود.ما برای اولین بارهم روایت گری رسانه ای داریم ونیز باتوجه به مصادیق ومنابع معتبر و مستند،به تاریخ خواهیم پرداخت.