پارسای پارسی 13 شهریور از ساعت 17:30 به مدت 30 دقیقه

رادیو جوان

پارساي پارسي

22بهمن فجر انقلاب و دمیدن خورشید استقلال و آزادی بر ملت بزرگ ایران مبارك باد

بیست و دوم بهمن1357،آخرین موج بزرگ و توفنده ای بود كه موج های خون را در طول سالیان پرحادثه انقلاب،به ساحل پیروزی رساند و طنین جاودانه اش در گوش تاریخ ماند.بیست و دو بهمن سالروز پیروزی انقلاب شكوهمند ایران اسلامی برعاشقان فجرآفرین مبارك باد.

1396/11/21
|
13:46
|

به‌گزارش گروه چندرسانه‌ای رادیو جوان؛ بیست و دوم بهمن1357، آخرین موج بزرگ و توفنده ای بود كه موج های خون را در طول سالیان پرحادثه انقلاب، به ساحل پیروزی رساند و طنین جاودانه اش در گوش تاریخ ماندگار شد.
ساعت چهار بعد از ظهر 22 بهمن 1357 به دنبال جوش و خروش مردم، حكومت نظامی اعلام شد. به دنبال فرمان حضرت امام خمینی (ره)، مردم بی اعتنا به حكومت نظامی به مبارزات دلاورانه شان ادامه دادند و تا پایان روز بیست و دوم، با اندك درگیری و مقاومت، مراكز دولتی و نظامی را از آنِ خود كردند. بدین ترتیب، با سرنگونی نظام دو هزار و پانصد ساله شاهنشاهی، «حكومت جمهوری اسلامی» تشكیل شد.

در 22 بهمن ماه 1357، انقلابی بس شگرف و شكوه مند با رهبری دینی حضرت امام خمینی (ره) و حمایت توده مردم در ایران رخ داد. این انقلاب را می توان اعجازی خواند كه جهانیان را به شگفت واداشت، آن هم درست در دورانی كه تفكر اندیشه غیردینی و سكولار بر جامعه جهانی قرن بیستم حاكم بود. انقلاب اسلامی ایران با توجه به دینی بودنش، شباهتی به دیگر انقلاب ها نداشت، چنان كه حضرت امام خمینی (ره) فرمودند: "شك نباید كرد كه انقلاب اسلامی ایران، از همه انقلاب ها جداست، هم در پیدایش و هم در كیفیت مبارزه و هم در انگیزه انقلاب و قیام."


پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تنها یك حادثه داخلی برای تغییر یك رژیم سیاسی نبود. بلكه همان‌گونه كه بسیاری از دولتمردان آمریكائی، اسرائیلی و اروپائی در خاطرات خود از آن روزها تعبیر كرده‌‌اند، انقلاب از دیدگاه آنان زلزله‌ای ویرانگر برای جهان غرب بود.


پیام اصلی انقلاب اسلامی ماهیتی فرهنگی داشت و مبتنی بر اندیشه دینی و ارزشهای معنوی بود. پیروزی انقلاب به معنای صدور پیام و ارزشهای آن و به حركت در آمدن موجی از خیزشهای رهایی بخش در كشورهای اسلامی و جهان سوم بود. چنین بود كه از صبحدم 22 بهمن 1357 خصومت با نظام نوپای اسلامی در پهنه‌ای گسترده آغاز شد. از این رو «22 بهمن» تنها نباید به عنوان روز پایانی یك رژیم سیاسی و آغازی بر حیات رژیم دیگر تلقی گردد. بلكه باید از آن به عنوان سرفصلی برجسته در تاریخ سیاسی ایران و نقطه‌ای عطف در روند مبارزات ملت ایران یاد كرد.


بیست و دوم بهمن 1357، خاطره ای است ماندگار در تاریخ اقتدار ملت ایران. روزی است كه امت به رهبری امامشان طعم خوش پیروزی و استقلال را چشیدند؛ روز پیروزی خون بر شمشیر، روز رهایی ملت مسلمان ایران از چنگال استعمار، روز قدرت نمایی و اقتدار ایران اسلامی.


22 بهمن سرآغاز حكومت اللّه‏ بر جهان، 22 بهمن سرآغاز برافراشته شدن پرچم عدالت اسلامی و بیداری مستضعفان، بر كشور و ملت بزرگ ایران و بر جمیع مسلمانان و مستضعفان و محرومان مبارك باد.

انتهای پیام/

دسترسی سریع
پارسای پارسی