فكرش را بكنید كه در ایام عید اگر بخواهید فقط در هر مهمانی به اندازه نصف مشت آجیل در روز بخورید و كالریهایی را هم كه از راه خوردن انواع میوه و شكلات و شیرنی روانه بدن میكنید محاسبه نكنید؛ وای چه خواهد شد
در ایام نوروزی زمان مناسبی برای ملاقات اقوام و خویشان و مسافرت است. افراد شاغل و محصل (دانش آموز یا دانشجو) از این فرصت استفاده كرده و سعی می كنند تا جایی كه امكان دارد خستگی كار و كسب علم را از خود دور كنند تا با نیرویی تازه، مجدداً سركار و محل تحصیل خود حضور یابند.
در این ایام میهمانی های زیادی برپا می شود كه تمام اقوام و فامیل در آن جمع هستند و یكی از مهم ترین بخش میهمانی ها هم تغذیه و خوراك است. خوراكی های خوشمزه، كه عید نوروز هم یك سری مواد غذایی ویژه ای را به خانه ها آورده است و اینكه چطور خودمان و كودكان را برای مقابله با این خوراكی های خوشمزه كنترل كنیم ماجرای مفصلی است.
افرادی كه اهمیت زیادی به غذای مصرفی خود نمی دهند و در نتیجه بعد از اتمام تعطیلات ممكن است با عوارض ناشی از تغذیه غلط روبرو شوند.كه از جمله آنها می توان به افزایش قند خون ، چربی خون، فشار خون، خرابی دندان ها وغیره اشاره كرد.
فكرش را بكنید كه در ایام عید اگر بخواهید فقط در هر مهمانی به اندازه نصف مشت آجیل در روز بخورید و كالریهایی را هم كه از راه خوردن انواع میوه و شكلات و شیرنی روانه بدن میكنید محاسبه نكنید؛ تازه این در صورتی است كه میزان و مقدار انرژی یا كالری وعدههای صبحانه، ناهار، و شام نیز نادیده گرفته شود!