زمانیكه مادهی مخدر شیشه را یكی از دانشمندان ژاپنی اختراع كرد، این فرد هرگز نمیدانست كه این ماده روزی به یكی از خانمان سوزترین مواد بشر تبدیل میشود كه میتواند مصرفكننده را برای همیشه از زندگی طبیعی جدا كند
مادهی مخدر شیشه زمانیكه وارد چرخهی تولید در كشور ژاپن شد، هرگز كسی فكر نمیكرد این مادهی صنعتی روزگاری به مهلكترین ماده خانمان سوز انسانها مبدل شود و بتواند نفس راحت مردم را از داشتن زندگی طبیعی سلب كند.
در اوایل تولید این ماده، شیشه به عنوان تجارتی پرسود قلمداد میشد و كشورهای ژاپن و آلمان به عنوان بازارهای هدف، پس از جنگ جهانی دوم این ماده را برای آرامش سربازان و افراد حاضر در جنگها استفاده میكردند.
اما كمكم و به مرور زمان با رنگ باختن آثار آرام بخش این ماده، شیشه توانست دست آویز افراد سودجو شود. از همین رو بسیاری از دلالان مواد مخدر ابتدا سعی كردند با ساختن شایعه چربی سوز بودن ماده شیشه كمی از بار روانی رواج این ماده بكاهند كه این كار آنها نیز موثر واقع نشد.
در سال 1951 نیز دولت ژاپن خرید و فروش این ماده را ممنوع اعلام كرد و پیرو آن در كل كشور خود اجازه تولید و استفاده از این ماده را به هیچ كس نداد.
اما در بین مواد مخدر نیز مادهی شیشه یكی از مخربترین موادی است كه علاوه بر خماری، توهم و پر حرفی میتواند انسان مصرف كننده را به پوچی و پایان زندگی برساند كه از این حیث شیشه خطرناك ترین مادهای است كه بعضا بازگشت به زندگیُ برای فرد جبران ناپذیر میكنه!
برنامهی «آتش پنهان» شامگاه هر پنجشنبه به بررسی آثار مواد مخدر میپردازد.