بیستم بهمن، سالروز شهادت صدیقه كبری، پارهی تن پیامبر اسلام (ص)، حضرت فاطمه زهرا (س) را به مسلمانان جهان تسلیت میگوییم.
نور حضرت فاطمه زهرا (س) در روز بیستم جمادى الثانی، در سال پنجم بعثت در مكه مكرمه دیده به جهان گشود. هنگامی كه حضرت فاطمه زهرا مسلمانان جهان به دنیا آمد، پیامبر اكرم (ص) سرشار شادى و سرور گشت. رسول اكرم (ص) مىدانست كه فرزندان و نسل او فقط از نسل فاطمه زهرا (س) است و آن یگانه بانو تنها حامل نور اوست، و به این علت او را «امّ ابیها» مىخواند و دربارهی او مى فرمود: «فاطمه پارهی تن من است، آنچه او را ناراحت كند مرا نیز مىآزارد».
خداوند در برابر سرزنشهای دشمنان اسلام به پیامبر اكرم (ص) «كوثر» یعنى فاطمه زهرا (س) را اعطا كرد و در وصف او سورهاى نازل فرمود. آرى این سورهی كوثر بود كه حتى اگر آن را خیر كثیر تفسیر كنیم، باز بر وجود مقدس و مطهر فاطمه زهرا (س) منطبق است، زیرا یازده امام از نسل و ذریهی پاك پیامبر اكرم (ص) و حضرت على (ع) همه از فرزندان فاطمه زهرا (س) هستند و این خیر كثیر، و این كوثر، و این ذریهی طیبه و پاك و مطهر تا قیام قیامت ادامه دارد.
حضرت زهرا (س) هشت سال در مكه پا به پای پدر در اعتلا و پیشرفت اسلام كوشید و در مبارزه با كفار و مشركان و منافقان یار و مددكار پدر بود. حضرت زهرا (س) در دره و شعب ابوطالب، سه سال دركنار پدرسختی و رنج را تحمل كرد و زمانی كه مشركان پیامبر (ص) را آزار و اذیت و زخمی یا جسارتی به ایشان می كردند، پیامبر (ص) را دلداری میداد و زخمهایش را مداوا می كرد. این گونه بود كه پیامبر (ص) حضرت زهرا (س) را «ام ابیها» (مادر
پدرش) نامید.
همسرداری حضرت زهرا (س) نیز بهترین الگو برای زنان مسلمان است. شیوهی رفتار با همسر برای یك زن آنقدر مهم است كه حضرت علی (ع) میفرماید: «جهاد زن، خوب شوهرداری كردن است». حضرت زهرا (س) با آن همه فضیلت، همسری نیكو و مطیع برای امیر مؤمنان علی(ع) بود.
سیرهی رفتار حضرت زهرا (س) با فرزندان خود نیز سرمشقی مناسب برای تربیت صحیح فرزندان است. حضرت زهرا (س) به فرزندان احترام میگذاشتند و آنها را با احترام خطاب میكردند و همیشه سعی در آموزش و تربیت دینی و اخلاقی آنها داشتند. ساده زیستی و پرهیز از تجمل از نكات بارز زندگی حضرت زهرا (س) است. همچنین مهریهی كم، جهیزیهی مختصر، اكتفا به غذای اندك، استفاده از حداقل امكانات برای زندگی از خصوصیات آشكار
سیدهی زنان عالم است. حضرت زهرا (س) بر اثر شدت ضربات و لطماتی كه به او بر اثر هجوم به خانهاش و وقایع پس از آن وارد گشته بود، در بستر بیماری افتاد و سرانجام به شهادت رسید.
فرا رسیدن شهادت صدیقهی كبرى، حضرت فاطمه زهرا ( س)، یگانه بانویی كه در عرش الهی محبوب ملائكه مقرب است، به تمامى شیفتگان و دوستداران خاتم پیامبران و اهل بیت پاك و مطهر آن حضرت تسلیت میگوییم.