قهر و آشتی بین دوستان یا در محیط خانواده همیشه هست و البته عادی است.اما همیشه اینگونه نیست كه بخشش از بزرگتر باشه و او پیش قدم باشه البته كسی كه رفتار اجتماعی رو بهتر بلده پیش قدم میشه "كیلومتر88" سه شنبه 22 اسفند رو از دست ندید.
بهگزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ قهر و آشتی بین دوستان یا در محیط خانواده همیشه هست و البته عادی است.اما همیشه اینگونه نیست كه بخشش از بزرگتر باشه و او پیش قدم باشه البته كسی كه رفتار اجتماعی رو بهتر بلده پیش قدم میشه "كیلومتر88" سه شنبه 22 اسفند رو از دست ندید.
حتی بهترین دوست ها هم، با هم بحث و دعوا می كنند. دو طرف ناراحت و دلخور می شوند. اما چه كنیم، پیش می آید. برای همین، اگر در چنین شرایطی هستید، خواستیم به شما برای آشتی كردن با دوست تان كمك كنیم.
موضوع را بیان كرده و روی آن تمركز كنید. قرار است به توافق برسید، نه اینكه دعوای تازه ای را شروع كنید. پیش دوستتان رفته و به آرامی حرف خود را بزنید. بعد به حرف های او گوش دهید. به او بگویید:“دوستی ما برای من خیلی ارزش دارد، نمی خواهم چنین چیزهایی بین ما باشد”. نگویید:“باورم نمی شود چنین كاری/فكری كرده باشی. از تو متنفرم”!
آرام باشید. نفس عمیق یادتان نرود. هر چقدر هم عصبانی باشید، باز هم آرام و با حوصله صحبت كرده و حرف های خود را بفهمانید. ارتباط چشمی داشته باشید. به زمین خیره نشوید و بی قرار نباشید.
خودتان را نبازید. بعضی ها حتی بعد از دعوا هم شروع به التماس و عذرخواهی می كنند، حتی اگر مقصر نباشند. اگر حق با شماست، قوی و متكی باشید. التماس و زاری نكنید!
انتظار نداشته باشید همه چیز همان لحظه مثل روز اول شود. بحث و مشاجره، همه چیز را به هم می ریزد و كمی زمان می برد تا مثل قبل شود. اگر دوستتان نمی خواهد در مورد موضوع بحث كند، احترام گذاشته و چیزی نگویید، اما او را متوجه كنید كه این موضوع شما را ناراحت می كند. اصرار نكرده و او را مجبور به بحث نكنید. چون دوباره دعوا به پا می شود.آشتی كردن
انتهای پیام/