اغلب اوقات به مفهوم امید كملطفی میشود. امروز هشتم آذرماه در برنامه "كیلومتر 88" درباره آرزوها و هدف و امید به زندگی صحبت خواهیم كرد. اگر علاقمند به این موضوع بوده و یا دغدغهای در این زمینه دارید شنیدن این برنامه را از دست ندهید .
به گزارش گروه چندرسانه ای رادیو جوان؛ همه ما میدانیم كه زندگی بی هدف ارزشی نداشته و جز گذران عمر چیز دیگری نیست بنابراین انسان هایی در زندگی موفق بوده و به آرزوهای خود میرسندكه از ابتدای جوانی اهداف و راه های مشخصی را برای خود مشخص كرده و برای رسیدن به آن تلاش میكنند.
اغلب اوقات به مفهوم امید كملطفی میشود. برای برخی، تصویر آدم سرخوش و سادهلوحی را به ذهن میآورد كه با لبخندی گشاد، سعی دارد دیوار بلندی را با هل دادن جابهجا كند. خجالتآور است! اما حقیقت این است كه علم روز نشان میدهد امید، حداقل آنطور كه روانشناسان تعریفش كردهاند، ارزش فراوانی دارد.
امید مفهوم جدیدی در روانشناسی نیست. در سال 1991، چارلز آر اسنایدر (Charles R. Snyder)، روانشناس مثبتگرای برجسته به همراه همكارانش به تئوری امید (Hope Theory) دست یافت. طبق تئوری آنها، امید از «واسطه» و «گذرگاهها» تشكیل شده است. كسی كه امید داشته باشد، عزم و ارادهی رسیدن به اهداف را هم خواهد داشت، مجموعهای از استراتژیها برای رسیدن به اهداف را هم در اختیار دارد. بهعبارت سادهتر، امید، ارادهی رفتن و راههای مختلفی برای رسیدن است.
امروز هشتم آذرماه دربرنامه "كیلومتر 88" درباره آرزوها و هدف و امید به زندگی صحبت خواهیم كرد. اگر علاقمند به این موضوع بوده و یا دغدغهای در این زمینه دارید شنیدن این برنامه را از دست ندهید .
انتهای پیام/