وقتی یك خبر با رویكرد مختلفی منتشر می شود این به ان معنا نیست كه آن خبر واقعی است یا افراد خبری آن را تولید كرده اند. فقط خبری دست به دست شده و تحلیل های مختلفی از آن برداشت شده است در برنامه "پی نوشت" می توانید تحلیل ها را دنبال كنید.
بهگزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ رسانههای غربی از راهبرد مشخصی تحت عنوان ایجاد تفرقه و اختلاف در ایران تبعیت میكنند و آن برجسته سازی اخبار اغتشاشات مردمی در ایران است.رسانههای غربی میخواهند این تصور را در مخاطبان خود ایجاد كنند كه ایران از پایگاه مردمی برخوردار نیست و نظام جمهوری اسلامی ایران به پایان كار خود رسیده است به همین منظور طی 4 دهه اخیر تمام تلاش خود را در این راستا به كار بستهاند.
رسانههای غربی بیشتر توجه خود را متمركز اغلب مردم كردهاند و از آنجایی كه تنها عدهای از مردم در این اغتشاشات حضور داشتهاند، رسانههای غربی به برجستهسازی اقدامات آنان پرداخته و سعی كردند از این مسئله به عنوان نبود مقبولیت و مشروعیت جمهوری اسلامی ایران یاد كنند.
برخی گروههای اپوزیسیون ایرانی در خارج از كشور به دنبال تحریك و تهییج معترضان ایرانی هستند و اكنون به مثابه سالهای 78 و 88 به بهم ریختن آرامش در ایران اقدام میكنند.(منبع : باشگاه خبرنگاران)
حالا شتاب زدگی و تولید و انتشار اخبار هایی كه صحت ندارد بر استرس و تشنج می افزاید . سوال امروز برنامه "پی نوشت" این است كه اگر فیلمی از چهار شنبه سوری سال گذشته برای شما ارسال كنند و بخواهند شما زیر آن چیزی یاد داشت كنید چه خواهید نوشت .
نظرات خود را در برنامه پی نوشت دنبال كنید .
انتهای پیام/