به دلایل متعدد آمار تولد نوزادان مبتلا به اوتیسم در دنیا در حال افزایش است 50 سال قبل، از هر 5000 تولد یك نفر مبتلا به اوتیسم بود ولی حالا از هر 42 تولید 1 نفر به اوتیسم مبتلاست.این آمار تكاندهنده را در برنامه "فصل اول" اول بهمن شنیدیم.
به گزارش گروه چند رسانه ای رادیو جوان؛ وقتی كه آمار مبتلایان به یك اختلال بیشتر می شود توجه بیشتری هم باید به آن اختلال و جامعه مبتلا به آن اختلال بشود. بر اساس آمار جهانی نسبت مبتلایان به بیماری اوتیسم یك در 63 نفر است.
هم اینك با ارتقای آگاهی جامعه از علائم اوتیسم بیماری تازه تشخیص در حال افزایش بوده بطوریكه بزرگسالان هم بواسطه شناخت بهتر از آن خود را به انجمن هایی كه تحت درمان و مراقبت از بیماران اوتیسمی است معرفی می كنند.
شرایط زندگی این بیماران، خود حكایت تلخی است. آنها نه میتوانند مانند سایر دانشآموزان سر كلاسهای درس حاضر شوند و نه فعالیت درخور سنشان را داشته باشند. بیشترشان به دلیل بیاطلاعی خانوادهها و بیتوجهی، دچار معلولیتهای شدید میشوند.
غربالگری این بیماران ضعف بسیار دارد. هرچند كه بهزیستی وعده داده تا بهطور جدی نسبت به وضع این بیماران ورود پیدا كند. «غربالگری اوتیسم از چند ماه پیش آغاز شده، قرار است برای پیشگیری و درمان كودكان 2 تا 5ساله مبتلا به اوتیسم كار جدی انجام شود تا بتوان آنها را وارد مدرسه كرد و جلوی عقبماندگیشان را گرفت.
"محمد صادق باقری" گفتار درمانگر و كارشناس توانبخشی فردی و اجتماعی از وزارت تعاون و كار و رفاه اجتماعی میهمان برنامه فصل اول بهمن ماه است.
انتهای پیام/