محمدرضا شكری در سن 29 سالگی به طرح تحقیقاتی در حوزه تحقیق روی موجوداتی كه در دریاچه های آب شیرین قطب جنوب زندگی می كنند به قطب سفر كرد.شكری میهمان برنامه 23 تیرماه "كاوشگر" بود. مارا در آرشیو بشنوید.
بهگزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ محمدرضا شكری در سن 29 سالگی به طرح تحقیقاتی در حوزه تحقیق روی موجوداتی كه در دریاچه های آب شیرین قطب جنوب زندگی می كنند به قطب سفر كرد.شكری میهمان برنامه 23 تیرماه "كاوشگر" بود. مارا در آرشیو بشنوید.
دبیر سابق كانون مهندسین فارغالتحصیل دانشكده فنی دانشگاه تهران در سفر به جنوبگان با پرچم دانشگاه تهران به قله Holetdahl Range صعود كرد.میرعلیرضا مهنا كه با همنوردی سم بوژه، كوهنورد و اسكیباز برجسته فرانسوی به این قله صعود كرده احتمال میدهد كه این صعود اولین تلاش و صعود موفق به این قله باشد.سفر گردشگران به قطب جنوب امروزه امری متداول است اما با توجه به اهمیت حضور ایران در قطب و طرح احداث پایگاه تحقیقاتی ایران در قطب جنوب كه به دلیل عدم اختصاص بودجه لازم بسیار به كندی پیش می رود شاید دانستن این مطلب خالی از لطف نباشد كه شمار ایرانیانی كه به قطب سفر كرده اند – لااقل آن تعدادی كه سفر آنها در رسانه ها بازتاب پیدا كرده – بعد از گذشت نیم قرن از تلاش برادران جهانگرد مشهور ایرانی – عیسی و عبدالله امیدوار – بهزحمت به شمار انگشتان رسیده است.
در دی ماه 1377 خورشیدی، در پی سفر یك گروه تحقیقاتی هندی تبار و همراهی یك كارشناس ایرانی، پای محمد رضا شكری به قاره جنوبگان (قطب جنوب) رسید و پرچم ایران بر فراز قاره سفید به اهتزاز درآمد. این سفر 99 روزه برپایه تحقیقات و بررسیهای علمی استوار بود و اعزام كارشناس ایرانی با هماهنگی مركز ملی اقیانوسشناسی صورت گرفته بود.جنوبگان (قاره قطب جنوب) بلندترین، خشكترین، سردترین، بادخیزترین و درخشانترین قاره زمین است 28 میلیون كیلومتر مكعب یخ در آن انباشه شده و گفته میشود كه در صورت ذوب این حجم یخ، ارتفاع سطح آب اقیانوسهای جهان حدود 60 متر افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/