آیا تا به حال این موضع فكر كرده اید كه استفاده بیش از حد از فضای مجازی می تواند در بروز انواع وسواس های فكری و روحی موثر باشد و زندگی شما را از راه درست به بیراه ای نامعلوم رهنمون سازد ؟
خیلی از انسان های قرن حاضر در زندگی های خود یه همراه جدید قرین تك تك ثانیه های زندگی شان شده و در هیچ جای زندگی نمیتوانند بدون آن سر كنند .
این عضو جدیدالورد در زندگی ها حالا به قدری توانسته جای خودش را پر كند كه در برخی جوامع نه تنها فعلا موجب رشد و تعالی فردی نشده بلكه با خود كوله باری از انواع بیماری ها روحی و بعضا جسمی را به ارمغان آورده . بله نوك پیكان گفتار بالا درست در پیشانی فضای مجازی نشسته ! فضایی كه استفاده نادرست و بعضا اعتیاد آور ما انسانها برایمان نه تنها آرامش و آسودگی نیاورده بلكه انواع و اقسام وسواس های فكری و روحی را در فرد استفاده كننده ایجاد كرده .
سوسوی چراغ های روشن در دل شب های تاریك در شهر نیز می تواند موید این موضوع باشد كه بسیاری از شهروندان و بالاخص جوان ترها عطای آرامش و استراحت شبانگاهی را به لقای خیره شدن در صفحه گوشی می بخشند و به جای روزی سرشار از انرژی با چشمانی خسته راهی فعالیت های روزانه می شوند .
از همین رو بامداد امروز در برنامه اینجاشب نیست به این موضوع اختصاص یافت و كارشناس برنامه به بررسی بیشتر این معضل در جوامع امروزی پرداخت و راه رهایی از انواع وسواس های فكری را در مدیریت استفاده از فضای مجازی عنوان كرد .
برنامه اینجاشب نیست به تهیه كنندگی پانته آ پاچنگی و گویندگی راضیه هاشمی روی آنتن رادیو جوان می رود .