دوازده بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بر عاشقان فجرآفرین خجسته و مبارك باد.
مردم ایران در 12 بهمن سال 57 حماسه بیسابقهترین استقبال تاریخ معاصر را رقم زدند، استقبال از مردی كه نه تنها مرجع و مراد بود، بلكه رهبری بود كه نمونهای از حكومت اسلامی را در نظام جهانی بنیان گذاشت و این گونه شد كه «حق آمد و باطل رفت».
با گسترش قیام مردم و خروج شاه از ایران، شاپور بختیار، آخرین و تنها امید رژیم پهلوی و سردمداران غربی پشتیبان این رژیم، در مقام نخست وزیر باقی مانده بود. در طرف مقابل، تظاهرات مردم هر روز پر شورتر و مصممتر میشد و شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به عنوان اصلیترین خواستۀ مردم در نهضت انقلابی به رهبری امام خمینی (ره) مطرح میشد.
امام خمینی (ره) كه شرط ورود خود را به كشور، خروج شاه، اعلام كرده بودند، با فرار شاه در 26 دی 1357، تصمیم به بازگشت گرفتند و قرار بود این رجعت تاریخی در روز پنجشنبه پنجم بهمن 1357 انجام گیرد، اما بختیار، با بستن فرودگاهها مانع از انجام گرفتن این امر شد. با انتشار خبر بسته شدن فرودگاهها، مردم خشمگین به خیابانها ریختند و با تحصن و شعارهای كوبنده، دولت بختیار را تحت فشار شدیدی قرار دادند. در همین زمان رئیس شورای سلطنت، در پاریس ضمن استعفا اعلام كرد كه شورای سلطنت غیر قانونی است.
سرانجام، تحصنها و تظاهرات عظیم مردم، بختیار را مجبور كرد، فرودگاهها را باز كند. كاركنان اعتصابی تلویزیون اعلام كردند برای ضبط و پخش مستقیم مراسم آمادهاند. فرودگاه مهرآباد آمادۀ استقبال از رهبر انقلاب بود.
روز 12 بهمن 1357، پرشكوهترین استقبال تاریخی رقم خورد و هواپیمای ایرفرانس در حوالی ساعت 9 صبح در فرودگاه مهرآباد نشست و حضرت امام، با قلبی آرام و مطمئن پس از 15 سال هجرت، پا به خاك میهن اسلامی گذاشتند. امام خمینی (ره) پس از اقامۀ نماز در كف هواپیما، روی دو پتو با آرامش خوابیدند. این در حالی بود كه همۀ علاقهمندان، دوستداران و نزدیكان ایشان، نگران این پرواز بودند. خطر انهدام هواپیما یا ربودن آن در آسمان چیزی بود كه همه را تا لحظۀ فرود آن در فرودگاه تهران، نگران ساخته بود. روحالله خمینی پس از سالها دوری و تبعید به كشور بازگشت و حضور میلیونی مردم كه صف استقبال كنندگان را از فرودگاه تهران تا بهشت زهرا تشكیل میداد، حاكی از عشق و علاقۀ بینظیر آنها به رهبر خویش بود و این گونه شد كه مردم ایران تاریخیترین استقبال در طول تاریخ معاصر را رقم زدند. حضرت امام طی بیاناتی در فرودگاه تهران همگان را به وحدت كلمه و ادامه مبارزه تا قطع كامل ریشههای فساد ترغیب كردند.
حضرت امام از فرودگاه مستقیما به بهشت زهرا (س) رفتند و ضمن ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی، سخنرانی تاریخی خود را در آنجا ایراد فرمود. دهها خبرنگار و عكاس و فیلمبردار به ثبت این رویداد تاریخی پرداختند. جمعیت استقبال كننده در طول 33 كیلومتر از فرودگاه امام تا بهشت زهرا(س)، بین 4 تا 8 میلیون نفر تخمین زده میشد. در این سخنرانی امام نخست وزیری شاپور بختیار را غیر قانونی اعلام كردند. و بدین ترتیب از ورود امام 10 روز تاریخی كه بعدها دهۀ فجر انقلاب اسلامی نام گرفت، سپری شد تا طومار رژیم پهلوی و 2500 سال استبداد شاهنشاهی برای همیشه در هم تنیده شود.
سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) به خاك میهن اسلامی و آغاز دهۀ مبارك فجر گرامی باد.