هفتم تیر سالروز شهادت شهید مظلوم آیت الله دكتر بهشتی وشهادت 72 تن از یاران وفادارش را تسلیت می گوییم
شهید مظلوم آیت الله بهشتی در سال 1307 در یك خانواده روحانی در اصفهان دیده بدنیا گشود. تحصیلات ابتدائی و سطح را در حوزه علمیه اصفهان گذراند و پس از آن رهسپار قم شد.
آیت الله بهشتی در فقه، اصول، فلسفه، عرفان، معارف قرآن، علم حدیث، علم رجال، ادیان، روانشناسی، جامعه شناسی، تاریخ و كتبهای اقتصادی جهان صاحب نظری اندیشمند و توانابود.
نخستین پایه گذار دستگاه قضایی انقلاب، شهید مظلوم آیت اللّه دكتر بهشتی است. شهیدی كه با وجود مدت زمان محدودی كه عهده دار سامان بخشی و ایجاد تشكیلات نوین قضایی بود، تأثیر مهمی بر سمت و سو و جهت گیری آن داشت و می توان گفت پایه های آغازین قوه قضاییه با اندیشه های او بنیان نهاده شد. پس از استقرار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) در اسفندماه 1358 مسئولیت دیوان عالی كشور را به دست آیت اللّه بهشتی سپرد تا برای این تشكیلات حیاتی كه نقش مهم و تعیین كننده ای در جامعه دارد، با درك و درایت والای ایشان برنامه نو و دقیق فراهم گردد و عدل و قسط در جامعه رواج یابد. ایشان نیز در طول مدت این مسئولیتِ خطیر و شریف، منشأ خیر و خدمت بود و امور قضایی كشور را سر و سامان داد و انسجام بخشید و برای اسلامی كردن و اجرایی كردن احكام اسلام، فعالیت های گسترده ای در این تشكل انجام داد و با به كارگیری قُضات عادل و عالم، نظام قضایی را دگرگون ساخت.
شهید مظلوم دكتر بهشتی را می توان یكی از معماران بزرگ تجدید بنای تفكر انقلابی و تشكیلاتی انقلاب اسلامی ایران به شمار آورد؛ زیرا در زیر لوای رهبری حضرت امام خمینی (ره) به هدایت انقلاب پرداخت.
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند:
"بهشتی مظلوم زیست و مظلوم مرد، به خاطر اینكه در دوران زندگیاش كسی به عمق و والایی شخصیت این مرد پی نبرد".
سرانجام در هفتم تیرماه 1360 حضرت آیت الله بهشتی به همراه 72 تن از یاران با وفایش درحادثه بمب گذاری توسط منافقین كوردل دردفتر حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند.
یاد وخاطره ی آن سبك بالان عاشق تاهمیشه تاریخ جاودانه باد.